reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Umiejętności naszych pociech :)

:-Dmoje dziecko od paru dni gaworzy ta-ta-ta-ta-ta-ta:-D wiem, ze to tylko takie gaworzenie i jeszcze nie ma nic wspólnego z kojarzeniem, ze to tata, ale mój m. cieszy się jak głupi do sera:-D:-D:-D

Pozatym namiętnie turla się w łóżeczku, tylko nóżki mu ciagle wpadają między szczebelki i się tym denerwuje:-p

reklama
Zdolniachy nasze małe - jak opowiadam przez telefon mojej mamie co Miśka wyprawia i co umie to normalnie babcia nie dowierza, że tylko miesiąc jej nie widziała, a ona tak do przodu śmignęła w rozwoju:)

Emi dzisiaj złapała w końcu swoją stópkę i jak podniosłam ją za rączki, to zablokowała główkę :-)

Emi dzisiaj złapała w końcu swoją stópkę i jak podniosłam ją za rączki, to zablokowała główkę :-)

BRAWO

Moja uskutecznia nowy sposób poruszania się - leżąc na plecach odpycha się nogami i sunie plerami po podłodze - wygląda komicznie

aaa i jeszcze sprężynuje w przód i w tył - wygląda jak gibon :-)

BRAWO

Moja uskutecznia nowy sposób poruszania się - leżąc na plecach odpycha się nogami i sunie plerami po podłodze - wygląda komicznie

:-D:-D:-D

Kurde, a moja jeszcze nie gada, czasami przypadkiem tylko zlepi jakieś samogłoski ze zgłoskami :-)

BRAWO

Super;)
A jak ją trzymasz na rękach to też sprężynuje? bo moja mi w ten sposób nabija siniaki na udach i wyglądam jak bita żona;))

A moja a owszem - dziś rozmawiałyśmy o relatywizmie :-)

Jeszcze będziesz błagać o chwilę ciszy -- uwierz mi

Kurde, a my tylko agugu, ale to na pewno ma jakiś głębszy sens :-D
Niech gada, byleby nie wyła i nie wydawała takich odgłosów, jakby cały czas cisnęła... ;-)

reklama
a my juz jak sie czegos zlapiemy np. oparcia w wozku to siadamy i tak sie trzymamy i siedziemy, od kilku dnia spacer tylko na siedząco.no i bez oparcia tez juz troszke sama posiedzi( podpiera sie rękami z przodu i siedzi).a najbardziejs zczesliwa jest jak usiadzie przed lustrem;-)

Do góry