reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Umiejętności naszych pociech :)

reklama
A ja dzisiaj oglądałam 9-miesięcznego bobasa, już fika aż miło popatrzeć, na boki, na kolanka, dupka do góry i raczkujemy :-D Fajnie to wyglądało. A Fafla przy niej to taka bierna wyglądała, bo tylko leżała :-D

Brawa dla maluszków zdolne dzieciaczki:-)

Alanek sam siedzi:-)nie kiedy bardziej do przodu się przechyla ale np jak jest oparty to ładniutko siedzi prosto(mam fotki to pokarze niedługo musze najpierw zgrać na kompa;-)):-)

Wszystki dzieciaczkom gratuluję postępów:-)

u nas z nowości:
ze złości mówi mama lub meme
zaczeł bawic się stopkami
całymi dzniami nawija jak katarynka:-)
Jest coraz grzeczniejsza, oczywiscie jesli mama jest blisko:-)

U nas tez ostatnio wyraznie zacząl wypowiadac pewne słowa jak jest głodny i płacze szczególnie po kąpieli to krzyczy mama am :) ale to ma-ma tylko gdy głodny jest

A mój piszczy i pieje jak kogut:)
rwie się do siadania
polubił wózek bo teraz więcej widzi na półsiedząco

a..i zaczyna się interesować co na stole jak siedzi na kolanach i próbuje złapać co tam w zasięgu ma

Ostatnia edycja:
U nas od wczoraj nowe dzwięki, r.... i inne grzechotania jak przy płukaniu zębów ze sliną w gardle:surprised: ale sobie wymyślił, :confused:, mam nadzieje ze się nie zaksztusi....:baffled:

reklama
ale gaduły z tych waszych dzieci - moje coś tam kwiczy, piszczu śpiewa ale to nic konkretnego :-)
za to siedzi juz ładnie w fotrliku i wózku bez podparcie :-) i rozglada sie teraz dookoła i jak ja kłade to pisk i krzyk ze hej :-)
po za tym namitnie gryzie stopy - zwłaszcza jak jej daje obiadek to popycha sobie marchewke duzym palcem u stopy :D potem jest Amela caaalusia do mycia :-)

Do góry