reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Umiejętności naszych pociech :)

reklama
Poluchna już od jakiegoś czasu robi "foczkę" raczki wyprostowane ;)

ale co jak co Fiolci to trzeba pogratulować nie dość, ze jest "na czasie" to jeszcze w tej głupiej szynie, super babka :tak:

Brawa dla dzieciaczków ! fajnie się czyta co dzieciaki wyprawiają ;-)

D dziś w łóżeczku się bawi i bawi i gada na całego wiec ja poszłam u siebie poskładać pranie i nagle cisza i cisza wiec idę zaglądam a mój pod przewijakiem w drugim końcu łóżeczka cały uradowany oglądał spód przewijaka :eek:

Beto, Morka - BRAWO!!! Dla Fiolci podwójne! :-)

Brawa dla dzieciaczków ! fajnie się czyta co dzieciaki wyprawiają ;-)

D dziś w łóżeczku się bawi i bawi i gada na całego wiec ja poszłam u siebie poskładać pranie i nagle cisza i cisza wiec idę zaglądam a mój pod przewijakiem w drugim końcu łóżeczka cały uradowany oglądał spód przewijaka :eek:
:-D:-D:-D

U nas ewidentnie zaczynają się obroty. Wczoraj Emi fikała na kanapie, a specjalnie jej odsunęliśmy zabawki, żeby ćwiczyła :-) Fajnie to wyglądało, leży, leży, nagle look na zabawkę i taki zryw, ręce do góry i obrót. Tylko dupka jeszcze zostaje :-D

A u nas z nowości to jest ładowanie stópek do buźki i siedzenie. Podciąga się za łapki mamusi, ale sam się podciąga, ja go nie ciągnę. A jak już siedzi, to pomagam mu się złapać brzegów wózka i tak już z 2 minuty potrafi się utrzymać i to w jadącym wózku, a więc czasem nawet jakiś wertep zaliczy i nie upadnie :-)

u nas od dzis pchanie stop do dziobka i siedzimy przez jakis czas sami bez podtrzymywania....wielka radocha przy tym.

To i ja się pochwalę :-) K w bujaczku potrafi siedzieć sam-trzyma się jedna rączką brzegu a drugą coś sobie dłubie np w stopach, lubi też przy stole na kolanach siedzieć i klepać w blat :-D Tylko przewrotek nie robi jeszcze, ale na boczek się przekręca jak chce coś sięgnąć więc chyba tylko patrzeć jak się zacznie turlać.

reklama
Ha, ha, ha... mój siada ze mną na kolanach przy komputerze i rączkami wali w klawiature :)))
Pewnie chce coś do was napisać.... powoli trenuje... :)

Obudził się .... to wiadomość od niego:

hghnb v jkb t vgl .,...;l00
--=[[\]'[O]

IGGUU89OLI9'[i

Ale obślinił przy tym klawiature:))))

Ostatnia edycja:
Do góry