reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Umiejętności naszych pociech :)

Bunia też w zasadzie cały czas uśmiechnięta. Jeszcze się spłakana nigdy nie obudziła zawsze smail:tak: Wogóle zaczęła pierdzieć na czym się da . Wkłada do ust i prrrr . Ubaw niesamowity. No i wyrzuca z wózka co się da:-( przez tydzień minus dwa smoczki i jedna uzda dla smoka:-( A uzdę kupiłam żeby nie wyrzucała:wściekła/y: Nie wiem nawet kiedy to wyrzuciła. Koniec ze smokami jak dla mnie. DO zasypiania dam ale w wózku już nie.

reklama
Morka, Ty zamiast się gniewać na Bunię, to cieszyć się powinnaś, bo to znaczy, że Bunia dorasta. Dziecko wyrzuca celowo różne rzeczy. W ten sposób się uczy. My zgubiłyśmy już dżdżownicę i pieluchę. :dry:

Chyba maluchy kochają ordzeństwo bo nasz też w Michała wpatrzony i śmieje się do niego na odległość już.
Matko jacy oni fajni się robią, nie? Najlepsze jest to chichranie się z wszystykiego. Paść ze szczęscia mozna.

kaja_10
Matko jacy oni fajni się robią, nie? Najlepsze jest to chichranie się z wszystykiego. Paść ze szczęscia mozna.

to jest super, i te ich śmieszne głosiki:))))już mnie czasem mięśnie twarzy bolą od śmiania z i do mojego szczęścia:-D

My byliśmy dziś u lekarza rehabilitacji i mamy taką diagnozę:
- asymetria bardzo delikatna, (jedynie podczas leżenia na plecach)
- dziecię me silne jest i już niedługo będzie siedziało
- dostaliśmy skierowanie na 6 tygodni rehabilitacji metodą Bobath
- od września na basen (minimum 3 misiące).
Kobieta nie widzi konieczności wizyty kontrolnej, ale jeśli bardz będę chciała to moge jeszcze raz do niej przyjść, ale wg niej wszystko będzie ok.

Kaja a mam takie pytanie jak nie chcesz to nie pisz ale jak Twój starszy syn reaguje na Tymcia?:tak:

Jejku zazdraszczam tych uśmiechów do rodzeństwa:-)

Marianna, to szybciutko wyleczycie tę asymetrię, a teraz basen to będzie przyjemność a nie konieczność :-)

U nas na topie jest jeszcze lizanie i ślinienie mamy po szyi, jak się przytulamy :-D:-D:-D

nadineczka - spoko ;)
Jest bardzo opiekuńczy, podaje, przynosi, ostatnie jego zadanie to płukanie sloiczków po jedzeniui odstaiwanie do kosza - segregujemy śmieci. Ogolnie jest fajnym starszym bratem na ile może, jego dłoń jest taka jak pól Tymka więc jak go weźmie na kolana to trzyma mocno ;)
Myślę, że będziemy jednymi z pierwszych, którzy wywalą wózek w ogóle, bo Tymek będzie siedział u brata na kolanach jak będzie trzeba. Oczywiście nie w tym roku ale szybko.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry