reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

umawianki...

Ja mam kryzys wieku średniego mimo, ze moja chrześnica w marcu kończy dwa.
O spotkaniach wypowiadac się nie będę... przestaję wierzyć, ze ktokolwiek keidykolwiek będzie miał ochotę, chęć, mozliwośc, zwał jak zwał. Mam doła, ide sobie.

reklama
dziewczyny organizujemy spotkanie z King Kongiem. Super jest, Magdusiek widziała nawet na żywo. Tu można się wpisywać.

bardzo trafnie to ujęłaś z tymi małpami.:tak: Ale tak na serio. Myślałam o wieczorze bez dzieci, bo dzieciaczki nam teraz często chorują i trudno jest się wszystkim zgrać. Więc wydawało mi sie, że tak będzie łatwiej. Ale możemy spróbować jakoś inaczej.

Zawsze moga być 2 spotkania,jedno takie wieczorne ( no ja mam trochę dalej do domku,więc nie dojadę), a drugie takie na kawusi , może zakupy na wiosnę ?

Na kiedy zamawiasz? Jestem chętna! I stęskniona za Wami! I bez dzieci bardzo chętnie ;-)

sobota lub niedziela, tak? Bo w tygodniu raczej ciężko będzie. Chyba że w piątek, tak o 14 bym mogła (chyba)

reklama
miejsce spotkania do wyboru: Kuba, solarium(zbiorowe), seria masaży w SPA(wymagana rezerwacja w sali rodzinnej) albo złote tarasy w Copacabanie, tak?

Do góry