reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

umawianki...

W piątek mogę albo w ciągu dnia, max do 15:30, albo wieczorkiem po 17ej.
W sobotę idę na ślub, a potem wieczór Walentego z mężem ;-) więc wybaczcie, ale nie mogę!
W niedzielę wstępnie jesteśmy umówieni ze znajomymi (oj dawno się z nimi nie wiedzieliśmy!), o ile nikt nie odwoła, to nie mogę.

reklama
I ja własnie dlatego przestałam wierzyć w spotkania.... bo np. ja w tygodniu pracuje do późna, a w weekendy też jakos mi się nie chce wierzyć, bo mało kto odpuści męża, siostrę, brata, swata itd./

Tak,tak,ale zawsze możemy się umówić na odleglejszy termin np. za 2 tygodnie. Każda pisze w kalendarz i już .I wtedy nie ma że nie mogę.:-)

eeeetam! Magdusiek więcej optymizmu! Przecież często spotykałyśmy się w większym gronie właśnie w weekendy! Kasiek dobrze piszesz, trzeba zaplanować i wtedy nie będzie wymówek!
A co do późnych wieczorów, to ja mogę! Choćby jutro ;-) (tak jak napisałam wyżej)

No to konkretnie:
termin: niedziela, 5.07.2009
godzina: (im później, tym dla mnie lepiej - będę miała szansę odespać wesele ;-))
miejsce: jakieś propozycje?

Dziewczyny jak juz pisałam w niedziele mam chrzciny, o 12, więc mogłabym dotrzeć najwcześniej na 16-17, ale Magdusiek dla ciebie chyba już za późno, więc ja odpadam. :-(trudno, innym razem.

reklama
Do góry