reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

umawianki...

na Plac Wilsona jestem w stanie dojechac w okolo godzine, wiec tam bylabym kolo 16, w tym wypadku sama...

niesmialo jednak napomkne, ze nasze ursusiane place rownie atrakcyjne i chyba mniej oblegane... ;-)

reklama
Oj tak, dużo słyszałam o tych placach od paru już osób, koniecznie musimy się tam wybrać!
Boję się trochę, że w korkach utknięmy jadąc z Żoliborza do Ursusa.
To może gdzieś w połowie drogi? A co z Parkiem Szczęśliwickim?

moze byc park szczesliwicki... a gdyby dalej lalo, bo w tej chwili pogoda paskudna?
Arkadia i Grycan? tam chyba w dalszym ciagu stoi ten "placyk" dla maluchow... czy jakies inne propozycje?

OK, mi pasuje Arkadia (tak, placyk nadal jest)!
Albo możemy jeszcze do Hula Kula podjechać - tu damy radę pogadać.
Daj znać gdzie Ci bliżej i o której tam będziesz.
A Magdusiek gdzie?

mowisz o Hula Kula na Dobrej?
do Arkadii szybciej dojade, na Dobra mam ciut dalej, ale za to jak sie wypogodzi mozna polazic po dachu... ;-)

mam nadzieje, ze Magdusiek sie zaraz odezwie... :-)

jesli o mnie chodzi wole Arkadie, bo prawde powiedziawszy obawiam sie zmoknac, a od autobusu na Dobra mam jakies 10 minut piechota...
natomiast co na to Magda, i czy ona w ogole cos na to... ;-)
bo jesli cos, to najlepiej sie oczywiscie dopasowac do Mateusza... :-)

O, widzę, że tu umawianki pełna gębą, u nas byli goście i nie odpalałam komputera.
Wolałabym Arkadię... bo nie zmoknę i nie wiem czy Mateo nie za mały na hula-kula... ;) Szkoda, ze tak leje, bo dzieci pewnie lepiej bawiłyby się w parku itd , ale cóż, lody na pewno chetnie zjedzą;-)

reklama
Do góry