reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ulubiony kosmetyk

reklama
Ja właśnie z Ziaji uwielbiam mydło w płynie kakaowe i tez kakaowe masło do ciała :tak:

Eveline mam kredkę do oczu i po 5 mniutach od narysowania kreski juz jej nie ma :no:
Za to bardzo fajna jest kredka z Avonu

W mojej kosmetyczne słusznych rozmiarów nie może zabraknąć: żelu pod prysznic Nivea z oliwką, masła do ciała, peelingu cukrowego Daxa, szamponu i odzywki nabłyszczających Welli oraz jedwabiu do włosów. Całym sercem kocham też krem do buzi Normaderm (znalazłam go w bardzo dobrej cenie VICHY, Kosmetyki - Apteka internetowa | am24.pl )
Z kosmetyków kolorowych uwielbiam róż Bourjois i tani tusz do rzęs Eveline w złotym opakowaniu.

Mleczko do ciala Dove i tusz do rzes Loreal telescopic explosion :tak:

I puder sypki matujacy ​Yves Rocher

clarena -tonik ,żel
mary kay-podkład i cienie itp.:-)
ostatnio kupiłam Eucerin żel oczyszczający i baaaardzo polecam ;-)
a balsam do ciała tylko Nivea:-)

Ja koniecznie muszę mieć balsam i szampon z Dove ( uwielbiam ich zapachy) , do balsamu dodaje wodę skoncentrowaną a morza martwego (naturalny kosmetyk na cellulit ) a do twarzy stosuję ostatnio kosmetyków mineralnych z Annabelle Minerals a dokładniej podkładu matującego do mojej tłustej cery bo świetnie i na długo matuje no i jest antybakteryjny do tego róż z tej samej serii , tez mineralny

reklama
Ja bardzo lubię kosmetyki z AA :D kremy, mleczka do demakijażu. A z kosmetyków pod prysznic ostatnio staram się wybierać naturalne, lepiej z jakiimiś ziołami lub miodem, niż super innowacyjne-że-aż-niewiadomo-co-tam-jest.

Do góry