reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
A mój ulubiony krem to Tołpa dermo face provivo
Moim ulubionym kosmetykiem są balsamy Palmer's! Używałam ich zarówno w ciąży(przeznaczony dla kobiet w ciąży), jak i po urodzeniu dziecka(ujędrniający). Palmer's oferuje naprawdę szeroką ofertę kosmetyków na bazie masła kakaowego. Mają one wspaniały słodki zapach(są też bezzapachowe), bardzo łatwo się wchłaniają. Skóra po nich jest jedwabista i dobrze nawilżona. Przeciwdziała rozstępom!!! Kosmetyki są dostępne w aptekach.
Polecam!
Polecam!
ja dawno dawno temu rownież używalam kosmetyków Avonu ale mi się "przejadły"
Bardzo fajnie działają szampony CHI - chociaż zapach jest jak dla mnie zbyt męski.
Mydełka indyjskie - cudo!!
a ostatnio odkryłam u fryzjerki w Pure Diamond takie cudo z Loreala
L`Oreal Professionnel, Mythic Oil (Odżywczy olejek do włosów) - opinie internautek o kosmetykach w polskim katalogu opinii o kosmetykach KWC - Kosmetyk Wszech Czasów (KWC)
Bardzo fajnie działają szampony CHI - chociaż zapach jest jak dla mnie zbyt męski.
Mydełka indyjskie - cudo!!
a ostatnio odkryłam u fryzjerki w Pure Diamond takie cudo z Loreala
L`Oreal Professionnel, Mythic Oil (Odżywczy olejek do włosów) - opinie internautek o kosmetykach w polskim katalogu opinii o kosmetykach KWC - Kosmetyk Wszech Czasów (KWC)
Z
złośka
Gość
Mój ulubiony kosmetyk to błyszczyk do ust Mam manie smarowania ich co 5 sekund.
reklama
Zdecydowanie polecam kosmetyki z masłem shea. Ostatnio słyszałam o firmie Institut karite paris i postanowiłam zamówić sobie balsam do ciała Jest naprawdę super! Stosuję właściwie codziennie. moja skóra jest nawilżona jak nigdy Polecam też na oparzenia słoneczne - bardzo je łagodzi.