reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Udało się!!

Ooo nie...wszystkie dla ciebie??...Elzbietko...podziel się z koleżankami :)
Ja też bardzo potrzebuję fasolkowych fluidków ::) ;) :)

reklama
Ja tez chce troche fluidkow  ::) .... zostalo cos dla mnie ??  ??? ... a od Ciebie Elzbietko to beda takie big fluidki :)

cześ dziewczyny
podsyłam wam jeszcze troche fluidków :laugh: :D :D :D ;) ;) ;) ;) ;)
muszę się pochwalić wczoraj byłam na usg wszystko jest ok :D na 100% będzie Michałek i mimoże do porodu jeszcze 5 tyg to waży już 1910 bardzo jestem szczęśliwa :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

tetla bardzo ale to bardzo Gratuluje :) i zycze duzo sily przy porodzie a pozniej wiele radosci :)

reklama
Witajcie wszystkie przyszłe mamusie! Postanowiłam przesłać Wam za pośrednictwem tego postu ciążowe fluidki! 3mam za Was kciuki! Wiem jak to jest czekać na te 2 kreseczki na teściku. Nie poddawajcie się i cierpliwie poczekajcie. Warto! A jeśli w to zaczynacie wątpić to powiem Wam, że ja czekałam sporo na moją fasolkę i byłam zrozpaczona, że ciągle nic... Wyłam już potem na każdą miesiączkę pojawiającą się jak na złość w terminie. Potem byłam załamana i zrozpaczona kiedy moja kumpela, która niekoniecznie starała się o dziecko zaszła w ciążę. Byłam wręcz zazdrosna! Pytałam dlaczego nie ja?
Ja, która tak bardzo czekam na maluszka! Wszystko przygotowałam na jego przybycie! Ustabilizowana sytuacja życiowa, super warunki. I wiecie co? Oczekiwanie na dziecko uczy pokory. Naprawdę. Ale nie wolno tracić wiary. Mnie spotkała nagroda. Zaszłam wreszcie w ciążę i okazało się wkrótce, że termin porodu mam na rewelacyjny moment jeśli chodzi o prace i urlop no i jest wielce prawdopodobne, że nasza dzidzia urodzi się na naszą rocznicę ślubu,a jeśli nie, to w jej pobliżu! No a pod moim serduszkiem mieszka upragniona dziewczynka. I wszystko układa się super!
Marzenia się naprawdę spełniają! Same się o tym wkrótce przekonacie. Tego Wam życzę z całego serca, a nawet z 2ch! Bo z mojego i mojej Kruszynki!

Do góry