reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Uciazliwe objawy

fantazja daj znac koniecznie. ja tak mialam moze ze 2 razy i juz rozwarcie wiec moze Ci sie juz szyjka rozwiera lub skraca.... powodzenia!!!!!

reklama
poki co corcia grzecznie siedzi;) Bole nadal sa ale nieregularne i w sporych odstepach, wiec mysle ze jeszcze troche wytrzymamy. Asylan - mi tez sie szyjka skraca i jest miekka, tyle ze rozwarcia brak, w kazdym razie 2 tygodnie temu nie bylo:-)

ajj no wlasnie co ciaza to inaczej i nistety tak dokladnie przepowiedziec sie nie da kiedy sie zacznie...Moja znajoma- wlasnie sie dowiedzialam urodzila wczoraj - ciaza wczesa - a panienka zadnych oznak nie miala - szyjka oki rozwarcia brak - no dziwne to to - ale coz...
wiec, ja juz glupieje poprostu i jak wczesniej panikowalam na kazdy skurcz tak teraz juz mnei to nie rusza heheh mam nadzieje, ze ruszy mnie gdy sie porod faktycznie zacznie ;-)

Dzieczynki trzymajcie sie juz nie dlugo - nog spuchnietych wam serio nie zazdroszcze...
agik -
zauwazylam, ze ty cos zle znosisz ta koncowke - staraj sie mimo wszystko znalesc jakies plusy - bo wszystkie przechodzimy to co ty i tez jestesmy zmeczone i w ogole - a to ze poplakujesz...wiesz wydaje mi sie ze dzidzi twoj humor moze sie udzielic :tak:- glowa do gory! :-D:-D:-D
sa dziewczyny tu u nas co lezec musza i na tabletach jada i ..dzielne sa. Jest to trudny okres dla kazdej z nas (szczegolnie pierwsza ciaza - bo stajemy sie pierwszy raz mamami:szok: - heheh) ale,

Glowa do gory! Bedzie dobrze ;-)
mnie tez juz czasem cos trafia bo ja ogolnie czlowiek energiczny jestem i teraz czuje sie mega ....nooo nie soba - ale wydaje mi sie, ze nie ma co rozpaczac - to tylko przejciowe ;-)

Widze Anni, ze Ty tez ranny ptaszek;) Ja na razie do tych skurczykow podchodze spokojnie. Mam tylko problem, bo mnie rwie do sprzatania a wiadomo, ze nie chce nic przyspieszyc. Wiec sie mecze niemilosiernie probujac grzecznie wysiedziec na czterech literach:wściekła/y::-D

a ja będę sprzątać bo odstawiłam dziś leki i chce rodzić:D nie bede się forsowac ale spróbuje wrócić do dawnej siebie a nie tej uwiązanej do łóżka:tak: oczywiście najpierw kasza manna, myśl o której towarzyszyła przebudzeniu hehe

a ja będę sprzątać bo odstawiłam dziś leki i chce rodzić:D nie bede się forsowac ale spróbuje wrócić do dawnej siebie a nie tej uwiązanej do łóżka:tak: oczywiście najpierw kasza manna, myśl o której towarzyszyła przebudzeniu hehe

super Sorga ze dzis odstawilas leki
to teraz tylko nie przesadz z forsowaniem:tak::-D
i jak najszybszego i bezbolesnego rozpakowania zycze:-):-)
u mnie niestety raczej nie za szybko to nastapi:tak:
przynajmniej tak wnioskuje po wczorajszej rozmowie z ginem

smacznego

Sorga to życzę Tobie i Eryczkowi szczęśliwego rozpakowania w najbardziej optymalnym dla Was obojga momencie!!
Ciekawi mnie jak twój organizm zareaguje na odstawienie leków.. Pisz na bieżąco jakby coś się zaczynało dziać. :-)

Fantazja ty też dawaj znać co nowego u ciebie się dzieje..

Dziewczyny zrobiłam się taka niezdarna ,że aż mnie to złości.Wszystko mi leci z rąk,oczywiście na podłogę,bo ciężko mi się schylać,wszystko przewracam,potykam się no tragedia muszę cały czas uważać.Wczoraj do tego wszystkiego wsadziłam sobie w oko szczoteczkę od tuszu do rzęs,oko mi łzawi i boli do dzisiaj i jak tu być spokojnym.Dzisiaj idę na wizytę do gina,może on poprawi mi humor.

a co tam to sobie ponazekam dzis:tak::tak::tak::tak:
pol nocy nie spalam,
miejsca se znalezc nie moglam
rece mi spuchly
paliczki bola
do cholery kiedy to sie skonczy:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry