reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Uciazliwe objawy

reklama
taaaa;-) :-) sama nie wiem, co mam robić, czy iść do wyra, czy coś porobić... na dodatek znów mi napuchły nogi i są błeee i brzucholek znów pobolewa:wściekła/y:

tylko jak nacisne brodawke:tak:
Dorotka nie miętol ich za bardzo, bo to pobudza skurcze macicy. Stymulowanie brodawek jest polecanym przez położne sposobem na przyspieszenie rozpoczętej akcji porodowej - a tego byśmy na razie nie chciały ;-)

Kachasek jak kopytka dzisiaj? Też masz opuchnięte już od rana? Zawsze myślałam że po nocy powinno być lepiej, a tu dupa! :baffled:

oj Esia - dupa, żebyś wiedziała :baffled:. U mnie co prawda kostki odrobinkę się pokazały, ale całych nie widać, niestety. Ty też cierpisz na "poduszko-nogi" ?
A dziewczyny wczoraj zasiedziały się, więc pewnie dziś odsypiają :-D:tak:

"Poduszko-nogi" - świetne określenie! :-D
Zdecydowanie mam tę przypadłość :tak: I to chyba dość nietypowo, bo nie po całości a jedynie na wysokości kostek - stopy same w sobie mam szczupłe, łydki też - a kostki takie banie :eek:

u mnie na razie spokój
ale fakt zasiedziałam się wczoraj, a raczej dzisiaj. walnęłam się do wyra i tak namiętnie zaczęłam się uczyć, że opamiętałam się chyba o w pół do czwartej:szok: no, ale wstawanie co godzinę siku i tak mnie nie ominęło:wściekła/y:

no to podziwiam zapał kachasku, ale ja też tk mam, najgorzej sie zabrać a jak już siądziesz to idzie pełną parą.
Ale to dziś nie mój dzień.:no:.. zła jestem jakas taka podminowana :zawstydzona/y:

reklama
gdyby nie ciąża powiedziałabym "to idź sobie pobiegać";-)a tak... hmmm... nie nerwuj sia kargul:-p:laugh2:
mnie łeb boli od kataru:wściekła/y:

Do góry