reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Uciazliwe objawy

reklama
Przyłączam się do cierpiących na STOPY SŁONIA. Dzisiaj mam takie że palce wyglądają jak paróweczki z plasteliny, a stopy pogryzione przez rój pszczół-na szczęście białak w moczu niet-wiec chyba ok

Siwucha witaj w klubie;-) jak wyniki w porządku, to dobrze. teściowa mnie pociesza, że balony zamiast stóp to norma, a ona chodziła w butach teścia, bo były szersze:szok:

Dzagud ja tez nie puchnę:) przynajmniej nigdzie oprócz brzucha, dupy i ud :p:-p
kachasku nie smutaj się nam;-) pomyśl sobie jak cudnie bedzie jak dzidzie beda już z nami:D:tak: jak bedziemy z wózkami śmigac na spacerki w promieniach lata:D

Ja też dziś należę do klubu opuchniętych nóg :-(, wyldają dokładnie tak jak to Siwucha opisała. Ale wiecie zauważyłam że bardziej mi one puchną kiedy mam mniej ruchu, nigdzie nie wychodzę, a dziś właśnie miałam taki leniwy dzień. Nie wiem czy to może miec wpływ na to.

Kotek to właśnie jest dziwne, im mniej chodzę, tym bardziej baloniaste są stopy:baffled: nie rozumiem tego, ale widocznie tak ma być
Sorga dzięki za pocieszenie:tak: głupi katar mnie wkurza i gardło jeszcze trochę boli, ale łeb przestał boleć, więc jest dużo lepiej:tak:

Kachasku wniosek z tego że musimy się więcej ruszać, ale w naszym stanie raczej ciężko z tym będzie. Zdrówka dużo Ci życzę, żeby przeziębienie poszło precz.

Kachasek mnie cos brało i o ile nie do końca mam przekonanie do homeopatii to po Oscillococinum przeszło jak ręką odjął :tak: może wypróbuj ...?

reklama
Luka dzięki za podpowiedź:tak:. teraz nie mam jak się ruszyć z domu (autobusem mi się nie chce, a mąż zabrał auto do pracy). chociaż mam nadzieję, że przejdzie. może ciepła herbatka z sokiem malinowym i z imbirem na zmianę i miód z koprem włoskim pomogą, a do nosa ładuję sterimar i póki co pomaga:tak:
a na 100% wiem, że dopóki teściu się nie wyleczy, nie idę do teściów:evil: nie ma mowy :no:

Do góry