reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Uciazliwe objawy

Ja miałam i bez problemu zniknęła :-D
Na moje to chyba nie wolno jej na słońce wystawiać, bo wtedy może nie zniknąć

reklama
No nie...
A wcześniej mówiłyście że można na solarium tylko brodawki chronić. A teraz jeszcze kreskę? :szok: :wściekła/y:

Nie dziwcie się że ja tak marzę o tym solarium. Przez moje oparzenie moja skóra nie widziała już ponad rok słoneczka :sick:

Efilo ja się nie wypowiadałam na temat solarium :no:
No teraz to będzie trochę gorzej, bo ja juniora to w grudniu urodziłam i zanim słoneczko zaczęło grzać to kreski już nie było :tak:

Ja bym najchętniej pognała na solarium prosto z porodówki :szok: :-D :-D

A tak w ogóle żeby nie było ze ja jakaś solara jestem - byłam może w życiu ze trzydzieści razy :-)

A kiedy Wam ta krecha wyskoczyła? Bo ja jeszcze nie mam i mogę mieć nadzieję, że się nie pojawi?
Wiem... nadzieja matką głupich... ;-)

reklama
Do góry