reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Uciazliwe objawy

reklama
a mnie złapało jakieś paskudne uczulenie czy podrażnienie pod pachami, bolą, są całe zaczerwienione i wysuszone. Lekarz zabronił używać antyperspirantu i golić :/ no i kazał smarować maścią i zobaczyć czy będzie lepiej. Na szczęście nie ma upałów więć się tak nie pocę i nie śmiardzę ;) i kudełki też nie przeszkadzają, z tego co widać do lata i do koszulek na ramiączkach jeszcze daleko ;)

Dziewczyny na skurcze i twardnienie brzuszka ja mam zapisany magnez B6 2X2, a doraźnie pomaga ciepły długi prysznic i odpoczynek z nogami w górze -to ostatnie zaleciła mi starsza siostra, nie wiem czy faktycznie ma jakieś pozytywne działanie ale stosuję :tak:

Jolcia mam nadzieję że wszystko już ok. u Ciebie i uważaj z wysiłkiem... Mój mąż sprawdzał dziś zamocowanie łóżeczek z Chabra, twierdzi że wyglądają na solidne, ale nie wiem czy jeszcze cię interesują czy bierzesz to od znajomych?

jolu fajnie, że przeszło:tak:
a ja dzisiaj myślałam, że się przekręcę. siedziałam w szkole, wszystko było w porządku, aż tu nagle na wykładzie... przeraźliwie okropniasty ból w podbrzuszu, zaczęłam analizować i doszłam do wniosku, że to pęcherz wzywa do kibelka, przesiedziałam część wykładu i na przerwie prawie sprintem do wc... nie przeszło:no: więc poszłam do domu (mam jakieś 200m) położyłam się i... puściłam parę bączków i ok:-D jaka ulga:tak: w szkole całkowicie mi się wszystko zablokowało:wściekła/y: potem się przespałam i jak już mnie mąż dobudził... skurcz łydki:wściekła/y: spróbowałam z tym podciąganiem palców do góry i ciężko było, ale zadziałało:tak: normalnie dzisiaj to fizycznie już robię za żółwia, szacuję na 250lat:eek:

Jolcia mam nadzieję że wszystko już ok. u Ciebie i uważaj z wysiłkiem... Mój mąż sprawdzał dziś zamocowanie łóżeczek z Chabra, twierdzi że wyglądają na solidne, ale nie wiem czy jeszcze cię interesują czy bierzesz to od znajomych?

Dzięki szopka brzuszek już taki jak powinien.
Rzeczywiście nadarzyła się okazja pożyczenia prawie nowego łóżeczka od koleżanki więc stwierdziliśmy, że grzech nie skorzystać. Przynajmniej jeden wydatek i dylemat mniej, ale dzięki Ci i mężowi za sprawdzenie :tak:

kachasek ja tez zauważyłam że uwalnianie gazów przynosi tak wspaniałą ulgę jak odbijanie gdy zgaga doskwiera:tak:
jeny jak trudno być damą czy symbolem sexu w ciązy, taka pierdzaca, bekajaca... ale cóż takie już uroki hehehe :-) :tak: :-D jakoś damy radę. Mój Kot jest bardzo wspaniałomyślny w tych kwestiach :p

Ps. drugi dzien bez zagagi właśnie zaliczam:)))

Sorga to gratulacje, oby tak dalej:tak:
a radę damy, bo czego się nie robi dla upragnionej dzidzi:tak: tylko do spania, to sobie chyba hamak powieszę, żeby mnie te żebra nie bolały:wściekła/y:

Kachasek też mnie żebra nasuwają jak diabli... A gin stwierdził, że to "mały pikuś" z listy możliwych objawów :baffled:

I zauważyłam, że jeśli "przetrzymam" siusiu i polecę w ostatniej chwili, to aż mnie cały brzuch nasuwa - i boli jeszcze kilka minut po wizycie w kibelku :baffled:
No po prostu, ikoną seksu jestem ostatnio! :-D

reklama
Dziewczynki a mi od dwoch dni dolega bol w dole brzucha takie jednorazowe uklucie ( jest to mniej wiecej na wzgorku łonowym na wysokosci kosci) jak siadam czy jak wstaje czy to moze byc cos powaznego?

Do góry