reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ubranka naszych Maluchów

reklama
Maja miala z Avene w zeszym roku i byl ok, ale kremy z filtrami mineralnymi ciezko sie rozsmarowuja i na dosc dlugo biala warstewke zostawiaja. do twarzy ma z musteli- sa 2 rodzaje, Maja ma ten z filtrami mineralnymi

kpiłam ostatnio dla Szymka 5 bodziaków z dł. rękawem za 6,50 w Auchan... i to najlepsze bodziaki jakie miałam!!! cudowny materiał, lekko rozciągliwy i jakby śliski, cieniutki. Bodziaki w sam raz na lato. No i naprawde super wzory, w paski, gwiazdki itp. Niestety rozmiarówka była tylko do 80 i do tego rozmiarówka jest bardzo mała - ledwo zapinam Szymka w 74, te na 80 są akurat dobre (normalnie nosi teraz 68/74). Szkoda, że nie było wiekszych, bo kupiłabym po kilka na każdy rozmiar.

Aestima - dziewczynkowe rzeczy mocno słodkie jak dla mnie, trzeba by było b. uważać z dodatkami.....
Żółty super, szczególnie na lato tylko generujący dużo prania:dry:

reklama
Dziewczyny! Misze kupic Mai ze 3 pary spodno dresowych. O noe wiem gdzie. Macie moze jakies namiary na all? porcieta musza byc waskie w sensie szczuple.
Aestima wirm, ze kiedys i Ty linka mo dawalas ale za nic nie moge go znalezc-szukalam co prawda w zalupowym tylko, zapomnialam o tym watku

Do góry