reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ubranka naszych Maluchów

O tak - ta bluza korci i mnie wpadła w oko szczególnie - wciąż o niej myślę, odkąd ujrzałam na Miesiu ostatnio. Miesio z poważną miną aż do siebie mało podobny. Również lubię to połączenie kolorystyczne, choć mało mamy ubranek w takich, niestety.

reklama
Fajne ciuszki, ale w większości nie dla szczuplaków :-p Aestima wiesz może jak oni cenowo, albo masz katalog. Normalnej strony www jeszcze nie mają, jako niezafb nie mogę o niego poprosić tą drogą. Dobrze, że mam już "producenta" czapek :-p

Dziecko | Nowości | H&M PL

Linkuję Wam nowości z H&M - codzienno - karnawałowe - albowiem widziałam je na żywca i są b. fajne - aczkolwiek niektóre megadrogie np. sukienka syreny czy księżniczki. I materiały jak nie u nich - bo często szmaty. Kupiłam Młodej na zaś oczywiście bluzkę w kolorze cielistym z nadrukami, b. ładna jest też - tylko ja za złotem nie przepadam - amaratowa z takimiż szamerunkami - bym powiedziała grubsza bluza, ciekawy zestaw tiulowy - spódnica i kurtka - tego na focie nie widać ale w materiale są zaszyte cekiny - super pomysł - Madzioolka ;-) Jakoś biało - czarny materiał leżał mi najmniej. No i jak zwykle w H&M - niektóre fajne rzeczy widzę tylko w internecie, w tym na Allegro :wściekła/y:nigdy w sklepie. Dlaczego nie mogą uruchomić sprzedaży internetowej.... ?

reklama
Aestima - dzięki, super - logo jednej firmy wyhaczyłam wracając ze szpitala dziś :happy: I chyba napiszę bo "moja" Pani od czapek która za dorosły komin mi powiedziała 35 zł a wczoraj napisała 60 zł :szok: Uszkowe przecudne, ale kwestia kolorystyki jeszcze no i właśnie u krawcowej zostawiłam materiał na 3 chuteczki :-p

Do góry