reklama
traschka
Mama Marysi
mam 92 ale są krótkawe.
traschka
Mama Marysi
nie, dostałam od bratowej. nie wiem gdzie kupiła
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Mi jakoś spodnie dresowe do Młodej nie pasują, ma jeszcze jakieś dresiki powiedzmy niemowlęce ale komplety albo dostane.
Alladynki super ale cena powala wręcz. I dla nas zdecydowanie nie różowe
Alladynki super ale cena powala wręcz. I dla nas zdecydowanie nie różowe
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Mamy buty na zime Sklep internetowy sklep.bartek.com.pl :: T-81134/06D Wyglądają zacnie,Młoda zaakceptowała, większawe ale nie wiem czy na przyszły rok też będą dobre. Można powiedzieć, że odzieżowo jestesmy przygotowane do zimy.
Aestima
Fanka BB :)
Kupiłam elefanteny, jedyne dobre na Miesia buty w wielkim CH. Ładne, brązowe, nieco eleganckie. Ale on ma takie kajaki ( 25/26 a postura filigranowa), że kijowo wygląda. Serio! I do naszych streetowych spodni nie cholery. Dokupiłam trampki z h&m czerwone, od razu lepiej Ale na dłuższe chodzenie zdrowsze e. niewątpliwie. MAsakra tylko jak się niszczą. Wszystkie buty zawsze Miesio nosi i są w bdb/ idealny stanie a te po kilku dniach noszenia już zjechane, porysowane:/ takze do sadu/ piaskownicy/ na rower trampki i już. A w listopadzie pomyślimy o zimowych ( te elefanteny są lekko ocieplane, nie zmarznie w nich), trampki h&m z grubszą sakrpetą będą grane, plus podeszwę gumową mają grubą ( izloacja). Tyle w temacie butów Z 5 par na lato zjechaliśmy do 3 na jesień ( kalosze, trzewiki, trampki)
Aestima to samo mogę powiedzieć o wiosennych emelach Mai- błękitne, a po 2 tyg wyglądały buro...na jesień kupiłam ecco mimic o takie ECCO Mimic - Szare Skórzane Półbuty Dziecięce - 75014157656 75014157656 - Buty Dzieci Trzewiki i Półbuty | Mivo i póki co jestem b.zadowolona
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Mrsmoon - całkiem ładne i cena zacna też My mamy z tego samego źródła granatowe zamszowe Superfity oraz z moich zakupów ciążowych jak się okazało wreszcie dobre cudne zamszowe błękitne z czerwonym kwiatkiem ale tylko na wyjścia za rączkę
Aestima - jak Elefantena to chyba wiem jakie Z pomarańczowymi dodatkami ? W ogóle poszukiwanie butów to porażka - my mamy jeszcze trudniej z uwagi na rozmiar no i preferencje kolorystyczne. A na razie "domęczamy" zeszłoroczne adidasy E.
Aestima - jak Elefantena to chyba wiem jakie Z pomarańczowymi dodatkami ? W ogóle poszukiwanie butów to porażka - my mamy jeszcze trudniej z uwagi na rozmiar no i preferencje kolorystyczne. A na razie "domęczamy" zeszłoroczne adidasy E.
reklama
Aestima
Fanka BB :)