reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ubrania dla ciezarowek :))

I sweterek-tunika z H&M. Niezbyt ostr zdjecia zrobilam ale cos widac :) Pod niego biala bluzeczka lub w kolorze moich spodni i gotowe. Bede to chyba jedyne spodnie na cala ciaze. Ladna jeszcze byla sztruksowa spodnisia ale zal mi bylo pieniazkow. I tak siedze w domku.

reklama
Ja jeszcze nie byłam na zakupach. Na razie wchodzę prawie we wszystko chociaż czasem nie dopinam guzika :D.  Na szczęście kostiumy do pracy leżą bez zarzutu. Martwi mnie jednak co będzie jak z nich wyrosnę. Chyba sobie zafunduję jakieś spodnie ciążowe w kancik i widziałam w H&M taką białą fajną bluzkę koszulową, może dwie różne kupię, bo na kostium to mi szkoda kasy.  Poprzednio kupiłam tylko ogrodniczki i to w 7 m-cu, ale teraz tak już nie będzie, brzuszek rośnie.

Kupione w Jankach za chyba 89 zl. Ale na Ciebie Anik beda za krotkie. Napisane ze to rybaczki. Ja mam 160cm wiec sa w sam raz i siegaja prawie do kostek. Prawie,bo niezupelnie ale nawet jak zimowe butki zaloze zo nie wyjda z nich.

A ja mam wrażenie, że mi sklepy z cichami dla przyszłych mam zamykają :( Na Allegro jakoś mi nie wychodzi z tym szukaniem... wszystko za duże!! aaa

Azik! Może Ty wiesz o jakimś oprócz tego na Bogusława?

wiem, że był jeszcze jeden na przeciwko colloseum (podobno zamknięty) i w fali (też podobno zamknięty), w komisach dziecięcych też sa ciuszki ciążowe (na witkiewicza)
ja tym razem iekszosć kupiłam na allegro, ale jak bedziesz siedziała w domku, to nie kupuj za wiele... na turzynie sa dobrej jakości sukienki i ogrodniczki ciązowe, pierwsza alejka od carrefoura, chyba 5 czy 6 pawilon, pełna rozmiarówka, dużo kolorów.

A mi sie na razie udalo- przyjechalam do rodzicow i mama mi kupila przesliczny komplecik z lososiowego sztruksu- spodnie i tunike bez rekawow. Troszke luzne spodnie jeszcze, ale za miesiac beda jak znalazl, a poniewaz maja regulacje, to pewnie do konca ciazy mi starcza. A od siostry dostalam jej stare ogrodniczki- nie ciazowe co prawda, ale bardzo luzne, wiec na razie na chodzenie po domu idealne :) Reszte dokupie sobie w przyszlym miesiacu :)

Dzieki Azik!! Pojde poszperać po Turzynie.
Myślę, że nie będę szleć z ciuchami, ale myślę, że jakieś spodnie przydałyby mi się, bo zostałam teraz z jedną parą ;( i do tego na kant ;)

reklama
ja na szczęście nie mam najmniejszego problemu z wchodzeniem w moje ubrania, na wadze +2kg,więc chwiolowo mogę zaoszczędzić na ubraniach dla ciężarówek ;)

Do góry