reklama
Ja jeszcze nie byłam na zakupach. Na razie wchodzę prawie we wszystko chociaż czasem nie dopinam guzika . Na szczęście kostiumy do pracy leżą bez zarzutu. Martwi mnie jednak co będzie jak z nich wyrosnę. Chyba sobie zafunduję jakieś spodnie ciążowe w kancik i widziałam w H&M taką białą fajną bluzkę koszulową, może dwie różne kupię, bo na kostium to mi szkoda kasy. Poprzednio kupiłam tylko ogrodniczki i to w 7 m-cu, ale teraz tak już nie będzie, brzuszek rośnie.
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
Super ciuszki Monia, ja też chcę takie spodnie...
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
ja to mam szczęście Monia . Wybiorę się do Wola Park jakoś w przyszłym tygodniu i może uda mi się coś kupić.
K
KingaP
Gość
A ja mam wrażenie, że mi sklepy z cichami dla przyszłych mam zamykają Na Allegro jakoś mi nie wychodzi z tym szukaniem... wszystko za duże!! aaa
Azik! Może Ty wiesz o jakimś oprócz tego na Bogusława?
Azik! Może Ty wiesz o jakimś oprócz tego na Bogusława?
A
azik
Gość
wiem, że był jeszcze jeden na przeciwko colloseum (podobno zamknięty) i w fali (też podobno zamknięty), w komisach dziecięcych też sa ciuszki ciążowe (na witkiewicza)
ja tym razem iekszosć kupiłam na allegro, ale jak bedziesz siedziała w domku, to nie kupuj za wiele... na turzynie sa dobrej jakości sukienki i ogrodniczki ciązowe, pierwsza alejka od carrefoura, chyba 5 czy 6 pawilon, pełna rozmiarówka, dużo kolorów.
ja tym razem iekszosć kupiłam na allegro, ale jak bedziesz siedziała w domku, to nie kupuj za wiele... na turzynie sa dobrej jakości sukienki i ogrodniczki ciązowe, pierwsza alejka od carrefoura, chyba 5 czy 6 pawilon, pełna rozmiarówka, dużo kolorów.
A mi sie na razie udalo- przyjechalam do rodzicow i mama mi kupila przesliczny komplecik z lososiowego sztruksu- spodnie i tunike bez rekawow. Troszke luzne spodnie jeszcze, ale za miesiac beda jak znalazl, a poniewaz maja regulacje, to pewnie do konca ciazy mi starcza. A od siostry dostalam jej stare ogrodniczki- nie ciazowe co prawda, ale bardzo luzne, wiec na razie na chodzenie po domu idealne Reszte dokupie sobie w przyszlym miesiacu
K
KingaP
Gość
Dzieki Azik!! Pojde poszperać po Turzynie.
Myślę, że nie będę szleć z ciuchami, ale myślę, że jakieś spodnie przydałyby mi się, bo zostałam teraz z jedną parą ;( i do tego na kant
Myślę, że nie będę szleć z ciuchami, ale myślę, że jakieś spodnie przydałyby mi się, bo zostałam teraz z jedną parą ;( i do tego na kant
reklama
Podziel się: