reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ubrania dla ciezarowek :))

a propo ciuszkow to ja mam najwieksze obawy jezeli przyjdzie pora na zimowa kurtke lub plaszcz w ogole sobie nie wyobrazam w co wejde bo przewaznie wszystkotakie krutkie i w tali wciete.ja przez przypadek natrafilam na lumpik z ciazowa odzieza-szok jaki wybor i wcale nie babcine ciuszki.kupilam sobie dzinsy takie z paskiem i super welniany sweterek za dupcie(zeby cieplutko bylo :) ) z wielkim golfem.i kupilam to za grosze a takie same w sklepie za kosmiczne pieniadze.jestem chyba pierwszy raz w zyciu zadowolona z zakupow ;D

reklama
Osinka, nie polecam równiez zbyt sztucznych ubranek - hormony szaleją a my o wiele bardziej się pocimy...

kasiu: taniej będzie uszyć u krawcowej, kolezanka uszyła cudeńsko za 120 złotych... wiem ze dużo, ale to taki krój, który mozna założyc tez po ciąży... albo potem wystawić na allegro i odzyskać kasę, a jeszcze sylwester przed Tobą ;)

ja w ogóle nie ma wizytowych rzeczy, zawsze mój styl mozna było okreslić jako tzw sportowa elegancja, więc i teraz się tego trzymam (mój ukochany sztruks)

np, ja tym razem tez jestem z siebie zadowolona, kupiłam 3 razy ięcej niż poprzednio a zapłaciłam tyle samo... człowiek uczy się, uczy...

a kurteczkę mam od tesciowej kolezanki ;) już drugi raz mi sie przyda, a to taka przechodnia kurteczka dla cięzarnych...

Azik: muszę przysiąść jutro na allegro skoro i tak siedzę w domku. do krawcowej przed chwilą dzwoniłam, powiedziała jakich materiałów mam szukać. Uszyje mi coś zwykłego, bez żadnych szaleństw. Na Sylwestra to pewnie -jak będzie można- na rynek do Krakówka lub u nas w Katowicach. Na allegro i tak mogę mieć problem, bo jestem kurdupel i nogi krótki i łapki krótkie.

Dziękuję Azik za info. Nie pomyślałam o tym, jak na razie to non stop mi zimno. Zamykam okna i balkony, a mój mąż otwiera. ;) Dziś piekłam chleb, w domu było podobno tak gorąco, że można było sie roztopić. :) Mój mężulek gdy wszedł do domu gderał, że kiedys padnę od tego upału. ;)

Ostatnio nękam krawcową - może mi coś uszyje w październiku/listopadzie... strasznie się jej nie chce szyć, może jak jej powiem, że jestem w ciąży i perspektywa zeżarcia wszystkiego przez myszy, jeśli mi odmówi, zmotywuje ją do uszycia mi kilku sukienek i spodni ;) Podobno jest taki przesąd??

On nie odmawia, bo wie czym to grozi ;)
Ostatnio chodzę jak bomba zegarowa, wszystko mnie wyprowadza z równowagi, najgorsze, że zawsze w pierwszej linii ognia jest mój biedny mąż... chyba wezme urlop i pojadę do rodzinki żeby ode mnie odpoczął... wstyd mi :(

reklama
Do góry