swietne kolory mea Tez se zamowie ale we wrzesniu ..bialy i atramentowy ... mam wiekszosc ciuchow dzinsowych wiec staram sie dobierac zeby pasowalo ...
a tunike wzielam brazowa ... tak dla odmiany ... ale zastanawiam sie czy w nia wejde ... w razie jak by nie to mam komu odsprzedac
reklama
sylwik1987
Filipek
A ja nabyłam juz 2 pary spodni ciązowych (kupowałam z allegro) i jestem baardz zadowlona z zakupu , wygodne choc ta gumka na brzuch w taka pogodę trochę grzeje, alejuz za miesiąc skończą sie upały a na zimę będzie jak znalazł a bluzeczki kupuje juz w zwykłych sklepach, macie racje że dobrze że modne są tuniki, ado tego i wygodne
kopciuszek2107
Fanka BB :)
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
z tej samej firmy co moje tylko ja wybralam model z tylem dzinsowym tylko z przodu material i klne jak szewc bo mi ciagle z tylka zjezdzaja!!!
kopciuszek2107
Ta firma miesci sie niedaleko mnie-w Bełchatowie ale ceny i tak jak z kosmosu.
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Ta firma miesci sie niedaleko mnie-w Bełchatowie ale ceny i tak jak z kosmosu.
jesli coe to pocieszy to ja za swoje zaplacilam 110 ...
kopciuszek2107
Przegladam allegro i znalazlam fajne spodnie ciazowe,przesyylka jest gratis wiec sie opyla
>LOLA<MAMA LICIOUS DIONNE 31 NEW! GRATIS! (713003519) - Aukcje internetowe Allegro
Maja tez inne w jeszcze bardziej atrakcyjnych cenach;-)chyba jak wróci ta pani z urlopu to zrobie u niej zakupy
>LOLA<MAMA LICIOUS DIONNE 31 NEW! GRATIS! (713003519) - Aukcje internetowe Allegro
Maja tez inne w jeszcze bardziej atrakcyjnych cenach;-)chyba jak wróci ta pani z urlopu to zrobie u niej zakupy
aga6671
Mama Hani i Tomka
A ja ostatnio takie rybaczki kupiłam
RYBACZKI CIĄŻOWE JEANS 5 KOLORÓW M (709946062) - Aukcje internetowe Allegro
Są super fajne, niedrogie i nie parzą jak jeans!
Jedyny minus to materiał na brzuch raczej nie wytrzyma do następnej ciąży :-) Ale zawsze można go wymienić:-)
Jedyny minus to materiał na brzuch raczej nie wytrzyma do następnej ciąży :-) Ale zawsze można go wymienić:-)
reklama
akozka
Misia Kosia 3.12.09
A ja ostatnio takie rybaczki kupiłam
Dokładnie takie same tylko długie kupiłam ostatnio. Świetne są :-)
Podziel się: