reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

U pediatry

... to muszę też pooglądać na allegro te z befado ... a może też po to powinno się już chodzącym trochę dzidziom takie właśnie paputki ubierać, żeby się przyzwyczajały do chodzenia w butkach :confused: ... no i oprócz sztywnego zapiętka powinny być lekko nad kostkę mówił mi wczoraj ten lekarz, żeby sobie dzidzia nożki nie wykręciła.

Karlam ale Michaś sobie pewnie poradzi z tymi butkami do strzału .. toż to nasz przodownik przecież :-):tak::-)

reklama
a po co mi test? nie sądze, ze jestem w ciazy (choc pewnosci nie mam). Od kilku tyg mam straszny kaszel i dzis rano zachłysnełam sie flegmą kaszląc...:wściekła/y:
a test zrobie, jak nie dostane okresu..... tylko w sumie nie zapisałam sobie kiedy miałam ostatnio i.... nie pamietam, bo pamiec mam dobrą, ale to pamiec RAM :D

A my niestety mamy problem. Z racji tego ze Hubert nie wyzdrowial calkowicie przed wyjazdem a pozniej zmiana temperatury i otoczenia (chyba) wplynela na to ze rozchorowal sie od nowa odwiedzilismy pediatre w Polsce. I wedlug niej Hubcio ma refluks. Wogole nasluchalam sie ze ho ho. Po pierwsze za malo wzy (lekarze w Polsce to chyba obsesje maja na temat wagi co trzeci styczniak za malo wazy a jak on nie chce wiecej jesc i co bym nie crobila to nie zje wiecej to co mam niby robic?). Mleko dostaje niedobre, leki niedobre powinien byc na diecie itd. Skad ja ma wziasc tutaj bebilon pepti? Z drugiej strony tutejszy pediatra nic takiego nie stwierdzil i nie wiem co mam robic. Oczywiscie przywiozlam torbe lekow na lekarzy i lekarstwa wydalam mase pieniedzy i dalej nie wiem co mam robic:-:)-:)-:)-:)-:)-(

Moim zdaniem najlepiej jest słuchać jednego lekarza a że mieszkasz na stałe w U.S.A to chyba nie masz wyjścia i musisz zdać się na swojego pediatrę w Chicago. Nie przejmuj się przecież twój miejscowy lekarz zna twojego synka od urodzenia i na pewno wie co robi. A tak na marginesie to przecież USA nie są krajem trzeciego świata ;-):-p Jeśli bardzo się martwisz (a zapewne tak jest :tak:) to idz do lekarza i powiedz mu o swoich wątpliwościach (że ci narobili bałaganu w głowie i się martwisz) i na pewno wszystko się wyjaśni a ty będziesz spokojniejsza.:tak:

reklama
Do góry