reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

U Lekarza... szczepienia, choroby i wszystko o zdrowiu naszych maluszkow

Dziewczyny
już nie wiem co robić, mała od wtorku popołudnia ma lużne kupki po jedzeniu każdym, a zwłaszcza mleku...najpierw myślałam że coś złapała z żlobka, więc trzymałam ją w domu, ale to trwa i trwa nie ma przy tym temperatury, jest raczej pogodna, ale nie mija nawet 5 minut po wpiciu mleka i mała ma juz kupke:/
kurcze nie wiem juz co sie dzieje, ogolnie nie jestem panikarą jeśli chodzi o takie rzeczy, ale wkurza mnie brak odpowiedzi czemu się tak dzieje...nic nowego jej nie wprowadziłam, lekarz zalecił zmianę mleka na bebilon pepti, ale nadal tak samo:/ wrrrr
co o tym myślicie?

reklama
A może to nadchodzące ząbki? Moja starsza córcia zdecydowanie częściej robiła kupki jak wyzynal sie ząbek i u lili podejrzewam to samo. Bo dzisiaj do południa zużyłam 5 pieluch, a potem spokój. No i mam wrażenie że cos nam się wukluje, bo nosek byl zatkany, a katarku nie ma. Ale jak Cie to niepokoi to lepiej idź do lekarza.

u mnie od rana juz 3 kupy luzne a malego nic nie boli czuje sie dobrze,radosny i w ogole-podejrzenie pada na zabki bo slini sie i wszystko do buzi pcha

Mazia no to dobrze ze to nie co innego np jakis wirus.
Ja musze znowu podac małemu czopka bo jest coraz bardziej rozpalony a narazie spi i nie moge mu zmierzyc temp.

a ja odkad daje marchewke to kupy nie robi sam tylko musze mu nozki do gory robic...
ehhhh dzisiaj dałam 80ml soczku jabłkowego potem reszte moze go to przeczysci :)

Bartus robi czasem jedną lub dwie na dzien a czasem wcale co drugi dzien,ale sie nie meczy przy tym oddaje głosy śmieszne ale to wszystko i jak kupka zrobiona to usmiech na twarzy:)

reklama
marti, a może mała złapała coś w żłobku? to niestety bardzo częste.

u nas kupa obowiązkowo w trakcie lub zaraz po śniadaniu ;-)

Do góry