reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

U Lekarza... szczepienia, choroby i wszystko o zdrowiu naszych maluszkow

Hmm tak mnie zastanawia czy czasem ta Twoja koleżanka ze studiów nie miała dwóch sióstr i brata, bo jedna z tych sióstr chodziła ze mną na studia i też mi fiołkową ze zdjęcia przypomina a one wszystkie 3 siory podobne więc może czasem:-D

Ja mam 164 cm i jestem drobna a M 183 i dość dobrze zudowany, nie gruby ale dość konkretny facet no i Marcel typowo w tatę się wdał i podobieństwem twarzowym i posturowym:-D

az tak dobrze sie nine kumplowalam tyle ze w jednej grupie bylysmy, wiec nie wiem czy ma rodzenstwo, ale jakos mi sie nie kojarzy zeby miala, nie pochodzi z poznaniam rodzice kupili jej tu mieszkanie i wynajmowala nawet 1 czy 2 pokoje

reklama
to ile Wasze dzieciaczki waza i mierza konkretnie?? moja Ola po wczorajszym wazeniu ma 69cm i 6,900 kg.

Nasza pani pediatra wogole sie niczym nie interesuje:( czy to wy wypytujecie o wszystko? czy lekarze sami sprawdzaja rozwoj malucha?pytaja o to co je? doradzaja czy mozna juz podawac inne jedzonko? moja nawet nie pyta ile wazy...to pielegniarka przy szczepieniu sprawdza centyle i to ona mowila ze powoli moge dac jakas marchewke czy jabluszko.

Moja Milenuś ostatnio ważyła 7100 i 72 cm.Też niby za mało waży mając 6,5miesiąca.Jej brat tez podobnie na 4,5roku waga 21,7 i aż 120cm.Jest o całą głowę wyższy od rówiesników. A my nie z tych co za wzrostem stali hihihihihih :158 i 178 :)
Pediatra ostatnio stwierdziła,że nie wyglada na półroczniaka??dziwna baba jakaś. Oby nasza juz wróciła z urlopu .U nas pielegniarka sprawdza centyle i wypytuje jak jemy.

Ostatnia edycja:
Moje dziecie wazy 7045 kg,ale go nie mierzyli.W piątek powiem zeby go pediatra zmierzyła.Bartus jest długasny.Co do jedzenia to sie tez pytałam a teraz daje po swojemu.

Ol ostatnio ważyła 6.62- tydzień temu.
ja tam nikogo nie pytam, co mogę dawać i kiedy. są schematy, mam swój rozum i próbujemy sami :-)

moja Pola 6100 tydzień temu a wzrost to po ubrankach na oko 65 cm.
nasz pediatra wypytuje i sam doradza , ale ja i tak go pytam o wiele rzeczy :)

reklama
Do góry