reklama
A my dzis po zwazeniu-8700g, a dlugi ok 70cm, wiercil sie strasznie, dlatego dokladnie nie wiem...;-) Ale ubranka na 74 juz niektore przymale, bez sensu ta numeracja. Tutaj wiekszosc ubranek jest z kilogramami i miesiacami podana i jako tako sie sprawdza..
patinka_1985
Szczęśliwa mama i żona :)
Dziewczny poradzcie coś...pamiętam, że któraś z was też o tym już pisała. Dzisiaj Frankowi uciekły jąderka. Jak zrobiłam mu gorącą kapiel to wróciły ale jak wyjęłam go z wody to znowu uciekły. Sama już nie wiem co o tym myślećFranek jest pogodny i nie widze zeby go to bolało.
M
myszowata
Gość
patinka to ja pisałam bo mojemu Frankowi się to czasem też przytrafi...nie martw się to normalne do któregoś roku życia (dokładnie już nie pamiętam) zwykle znaczy to, że dziecku jest zimno podobno czy są inne przyczyny to tego nie wiem. Ubierz go tak, żeby miał ciepło w pupkęi sprwdź za jakiś czas...
patinka_1985
dziekuje bardzo!!!!!!!!!!! :* juz go ubiore cieplej. I zobaczymy. Jeszcze raz dzieki.
M
myszowata
Gość
sprawdziłam temat i zwykle jaderka uciekają własnie gdy dziecku jest zimno lub pod wpływem dotylu, czasem także z przegrzania, powód do zmartwienia jest wtedy gdy w kąpieli nie chcą wrócić... a mogą sobie tak wędrować u naszych chłopców nawet do 6 roku życia i dłużej
patinka_1985
ooo dzieki moja mama jutro ma dyżur z lekarką, która zrobiła specjalizacje z pediatrii i podpyta Franko śpi. Myśle, że jemu mogło byc chłodno. Jak tylko włozyłam go do ciepłej wody to już wyskoczyły a jak wyjełam to sie znowu schowały. Ale wazne że w wodzie wyskakuja na swoje miejsce. Długo kurcze aż do 6 roku życia. Hmm moja mama ma 3 córki hehe i mówi że dla niej to abstrakcja
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
No Bartus miał sine jąderko czyli martwice ale jest po zabiegu i ok,a w drugim miał wodniaka który sie wchłonoł.I teraz są ładniutke na swoim miejscu
reklama
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
mojej mamy brat mial wedrujace jaderka kurczę trzeba uważać...podobno jest to taki ból ze szok!!
Podziel się: