reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

U Lekarza... szczepienia, choroby i wszystko o zdrowiu naszych maluszkow

reklama
jest jeszcze bez recepty za 1,50 apthin jasiowi pomógł, jest mnie inwazyjny niż ten na recepte a podobne działanie, spróbuj kup bez recepty

My za dwa tyg idziemy na szczepienie druga tura mam nadzieje,ze wszystko bedzie dobrze,bo za pierwszym razem miał stan podgorączkowy i był marudny miał biegunke.

na plesniawki ktor okazazaly sie nie byc plesniawkami mielismy zapisana gencjane kosztuje cos 3 zl bez recepty.Ale ciagle tez plesniawki byly.Az w koncu sie wkurzylam 2 razy przetarlam zwykla tetrowka i plesniawki cudownie zniknęly.Nie wiem co to bylo ale chyba nie plesniawki

nas jak na razie pleśniawki ominęły, ale Szymi jest na 2 antybiotyku, bo nie możemy pozbyć się infekcji pęchęrza moczowego:eek:

no a my po szczepieniu za to z wagą mamy problem. ważymy tylko 5800 przy 4 miesiące i 3 tydzień. czy ktoś wie ile dziecko powinno na wadze przybierac na mm?

Ostatnia edycja:
reklama
e tam Polusia, nie martw się :)
Ol ma 5,5 miesiąca i tydzień temu ważyła 6400.
taka uroda naszych dziewczynek :)

Do góry