reklama
aga31
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
sandra dobrze że juz krew przestała leciec no i rzeczywiscie na "szczęscie" ze to tylko rączka .
jutro ide z moja glizdą do lekarza, zapytam o to usg bioder bo pierwsze słysze, nikt mi nic nie mówił zeby po roczku jeszcze robic.no i zobaczymy ile wazy i mierzy.
a dajecie jeszcze witaminę d3?
jutro ide z moja glizdą do lekarza, zapytam o to usg bioder bo pierwsze słysze, nikt mi nic nie mówił zeby po roczku jeszcze robic.no i zobaczymy ile wazy i mierzy.
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Ja juz od poczatku lata nie daje. Podaje jej tylko 5 kropli dziennie Cebionu Multi.a dajecie jeszcze witaminę d3?
Szczescie, ze Sarka nie pokaleczyla sobie buzi Na szczescie moja mama migiem do niej podbiegla i wyciagnela ja z tego szkla.
Matko, teraz to naprawde nie ma zartow. Nieustannie trzeba miec dziecko w zasiegu wzroku.
my od maja juz nie podajemy (z przepisu lekarki). jesienią mamy wznowić podawanie - raz dzienie po 1 kropli
dominique.p
Fanka BB :)
O rany, dobrze, że nic poważniejszego się Saruńce nie stało
D3 podaje Pszczole tylko w pochmurne dni, 1 kropelke. Ale to i tak tylko wtedy,jak mi sie przypomni
D3 podaje Pszczole tylko w pochmurne dni, 1 kropelke. Ale to i tak tylko wtedy,jak mi sie przypomni
reklama
Podziel się: