reklama
u nas normą jest,że w okolicy 12 miesiąca dziecko kierowane jest do ortopedy na usg bioder... tylko w naszym przypadku wizyta jest naprawdę konieczna, ponieważ julia "dziwnie" raczkuje - tzn. jedna nóżkę ma normalnie ustawioną, a drugą odpycha się przy pomocy stopki.
pomimo iż dostałam skierowanie od pediatrki i tak ide prywatnie, bo w szpitalu terminy były bardzo odległe.... wizyte miałam miec dzisiaj, ale zadzwoniła wczoraj do mnie babeczka z recepcji i spotkanie przełożyła na przyszły piatek...
pomimo iż dostałam skierowanie od pediatrki i tak ide prywatnie, bo w szpitalu terminy były bardzo odległe.... wizyte miałam miec dzisiaj, ale zadzwoniła wczoraj do mnie babeczka z recepcji i spotkanie przełożyła na przyszły piatek...
asmodis
Sierpniowa mama'06 Mama Motylka
ja tez mialam sie pokazac jak mala zacznie chodzic. jesli smiga teraz a bosaka po mieszkaniu a w butach jeszcze za trudno to chyba powinnam sie juz wybrac
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Moja tez smiga na bosaka i to calkiem, bo ostatnio cieplutkosie zrobilo A o ortopedzie nic nie wiem...to wszystkie dzieci powinny miec jakies badanie?? nie mam cos ochoty znowu placic czterech dych... To by juz wyszlo 120 lacznie
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
My bylysmy na 3 USG bioderek i mialysmy sie stawic 4 raz zanim mala zacznie swobodnie chodzic, czyli w lipcu, ale chyba sie wstrzymam tak jak pisze Dominique i Mada i wybiore sie jak juz bedzie swobodnie biegac
sandra1982
Wlasnie dostalam smsa od mojej siostry, ze Sara bawila sie w kuchni sloikiem rozbil sie i przeciela sobie reke! Podobno niezbyt mocno na szczescie, ale ze krew sie leje, a ona co jej zakleja to plastrem to go odkleja wkladajac lapke do buzi.
redaktorka
MAMA BAMBOOCHA
Wlasnie dostalam smsa od mojej siostry, ze Sara bawila sie w kuchni sloikiem rozbil sie i przeciela sobie reke! Podobno niezbyt mocno na szczescie, ale ze krew sie leje, a ona co jej zakleja to plastrem to go odkleja wkladajac lapke do buzi.
oby szybko sie zagoiloa skad Sara sloik dorwala
reklama
sandra1982
Podobno chodzila po kuchni wzdluz mebli i szafek i ni z tego ni z owego zrzucila sloik z szafki przewracajac sie przy tym i przeciela sobie nadgarstek na dlugosci ok. 3 cm - widzialam ja, bo przyszly z moja mama do mnie do pracy. Na szczescie plytkie przeciecie i krew juz zatamowana
Podziel się: