reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

U lekarza - choroby, szczepienia itd. - wszystko o zdrowiu naszych maluszkow

Strasznie mi przykro , ze maluchy tak choruja ..mnie tez infekcja dopadla , ale odpukac zuzu niczego nie zlapal przynajmnej na razie jest ok
duzo zdrowia dla Jagodki i ami

reklama
Wlasnie wrocilismy od kardiologa i wszystko jest dobrze... uff ale ulga. Tylko Pat ma mala dziurke ktora sie nie zamknela, tak samo jak Piotrus Ollesi. Katarek tez juz minal i kaszelek i kichanie tez. Pat jest oficjalnie zdrowy jak ryba :-)

Wama, super, ze to nic gorszego! Nam kardilog powiedzial, ze jakby wszytskie dzieci mialy tylko to, co Piotrus (i Pat ;-) ), to rodzice byliby szczesliwi!

Dziekujemy wszystkim za mile slowa. Fajnie ze to forum wogole istnieje. Ollesia widze zdjecie zmienilas Piotrusia w suwaczku... sliczne :) i dzieki za wczesniejsze informacje, bo jak lekarz mi mowil na temat tej dziurki to jakby Twojego posta czytal. Jak zaczal o tej dziurce to sie nic nie martwilam, a jakbym nigdy o niej nie slyszala to bym sie pewnie mocno wystraszyla. Jeszcze raz dzieki.

reklama
Do góry