reklama
karoo-kp
Mama Jagodzianki
U nas troszke lepiej, z dnia na dzien. Wczoraj byly tylko trzy kupki, dzisiaj juz dwie, ale jedna zupelnie normalna a jedna po prostu rzadka, ale juz nie sama woda jak jeszcze wczoraj sie trafilo (na szczescie tylko jedna taka byla). Nocki mamy bez, szkoda tylko, ze mala spac nie moze (wiec i ja tez) bo brzuszke ja boli od Bactrimu :-( Pocieszam sie, ze zostalo tylko trzy dni i po sprawie...
aga31
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
my juz po wizycie u lekarza.dostałysmy maść robiona do pupy zamiast kremów gotowych i receptę na mleczko sojowe. w smaku nie ma porównania z nutrą ,jest bardzo smaczne chociaż ewka nieco zdziwiona nowym smakiem . wazy 9500 na golasa i mierzy na leżaco 75 cm.po krzywiznach pewnie z 78 cm. obwód głowy i klatki 42 cm. wielka baba!!!
redaktorka
MAMA BAMBOOCHA
Ewcia,rosnij zdrowo:-) :-)
Ewcia- WOWale waga!!!!!!!!!!!:-)
Karo fajnie że malusia wraca do formy
Czy któraś podawała Augmentin dzidziolkowi?? jakie były reakcje??
Nie wiem czy na Ami podziała bo zaraz po podaniu wymiotuje, to samo jest z syropem, kaszle coraz bardziejboje sie że jak pójdziemy w piatek na kontrolną wizyte to nie będzie lepiej a gorzej:-(zaraz po cycku tez wymiotuje, jedyne co wiem że zostało w brzuszku to pół słoiczka zupki i pół słoiczka owoców.Niech to choróbsko sobie wreszcie da spokój bo brak mi sił i strasznie żal mi mojego dziecka:-(
Karo fajnie że malusia wraca do formy
Czy któraś podawała Augmentin dzidziolkowi?? jakie były reakcje??
Nie wiem czy na Ami podziała bo zaraz po podaniu wymiotuje, to samo jest z syropem, kaszle coraz bardziejboje sie że jak pójdziemy w piatek na kontrolną wizyte to nie będzie lepiej a gorzej:-(zaraz po cycku tez wymiotuje, jedyne co wiem że zostało w brzuszku to pół słoiczka zupki i pół słoiczka owoców.Niech to choróbsko sobie wreszcie da spokój bo brak mi sił i strasznie żal mi mojego dziecka:-(
reklama
mada współczucia:-( wiem jak to jest, Wojtek też tak wszystkie leki zwracał, po augmentinie mogą być bardzo rzadkie kupki, więc uważaj na odwodnienie, a tak na marginesie, to nie mogli by tych antybiotyków w czopkach produkować?? kto jest za??
aga gratulacje dla Ewki, niby sakzę ma a tak ładnie przybiera, no i super, że na sojowe mleczko przeszłyście
aga gratulacje dla Ewki, niby sakzę ma a tak ładnie przybiera, no i super, że na sojowe mleczko przeszłyście
Podziel się: