reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

U lekarza - choroby, szczepienia itd. - wszystko o zdrowiu naszych maluszkow

reklama
aguśka prawidłowa temperatura u dziecka to:
37,0 w ustach,
37,6 w odbycie,
36,3 pod pachą...
źródło: "Pierwszy rok życia dziecka";-)

ło jezu ,przeczytałam wszystko i nie będe komentować bo mi sie nie chce pisać :no: powiem tylko ze mało kogo jest stać na wydanie na szczepionki dla dzieci w ciągu pól roku około 1600-1800 zł gdyz samo jego utrzymanie już jest niemałym wydatkiem.a krytykowanie czyjegos stanu majątkowego yuważam za duży nietakt.tyle.:wściekła/y:

:szok: :szok: :szok: No i widzicie, jakie glupie jestesmy!!! :-D :-D :-D

Edie, dziekuje za rade. :baffled: :confused: :eek: Pojde z Piotrusiem na badanie...

PS A moze ktos sie podszyl pod Edie? Bo ja naprawde nie widze sensu w pisaniu takich postow...

Edie, tobie już podziękujemy:wściekła/y:ja cieszę się że mam grono koleżanek na BB kórym moge się zwierzyc i które zawsze doradzą z dobrego serca a nie dlatego że uważają się za wszechwiedzące:-)Dziękuję wam kochane:-):-):-)

Ps. a z moja córcia chodze do pediatry a nie szamana jakbyś miała wątpliwości:tak:

wiecie co nie krytykucie Ediego ma prawo do swoich wypowiedzi i swojego zdania ale nie sadze zeby ten ktos przeczytal wszystkie nasze posty bo komu by sie chcialo czytac wnikliwie strone po stronie a z kontekstu to mozna wszystko wczytac :happy:

reklama
dzis w nocy moja julke męczyl suchy kaszelek... zastanawim sie czy to może wynik wczorajszego basenu:confused::confused:
nie wydaje mi się,żeby bylo to cos poważniejszego- ale dla pewności umówiłam sie na jutro do pediatry (podkreślam pediatry z krwi i kości, a nie zadnego szrlatana;-);-))

Do góry