reklama
aga31
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
ło jezu ,przeczytałam wszystko i nie będe komentować bo mi sie nie chce pisać powiem tylko ze mało kogo jest stać na wydanie na szczepionki dla dzieci w ciągu pól roku około 1600-1800 zł gdyz samo jego utrzymanie już jest niemałym wydatkiem.a krytykowanie czyjegos stanu majątkowego yuważam za duży nietakt.tyle.
Edie, tobie już podziękujemyja cieszę się że mam grono koleżanek na BB kórym moge się zwierzyc i które zawsze doradzą z dobrego serca a nie dlatego że uważają się za wszechwiedzące:-)Dziękuję wam kochane:-):-):-)
Ps. a z moja córcia chodze do pediatry a nie szamana jakbyś miała wątpliwości
Ps. a z moja córcia chodze do pediatry a nie szamana jakbyś miała wątpliwości
wiecie co nie krytykucie Ediego ma prawo do swoich wypowiedzi i swojego zdania ale nie sadze zeby ten ktos przeczytal wszystkie nasze posty bo komu by sie chcialo czytac wnikliwie strone po stronie a z kontekstu to mozna wszystko wczytac
reklama
dzis w nocy moja julke męczyl suchy kaszelek... zastanawim sie czy to może wynik wczorajszego basenu
nie wydaje mi się,żeby bylo to cos poważniejszego- ale dla pewności umówiłam sie na jutro do pediatry (podkreślam pediatry z krwi i kości, a nie zadnego szrlatana;-);-))
nie wydaje mi się,żeby bylo to cos poważniejszego- ale dla pewności umówiłam sie na jutro do pediatry (podkreślam pediatry z krwi i kości, a nie zadnego szrlatana;-);-))
Podziel się: