reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

U lekarza - choroby, szczepienia itd. - wszystko o zdrowiu naszych maluszkow

ah....masakra była:) ale właśnie jak to ujęła Leika "wszystko dla naszych maluszków"

teraz znow mnie stresuje moja lekarka bo mi mowi ze mój Filipek jest za duży, tzn za duzo waży.... eh...no szkoda gadac :eek:

reklama
Mamy wklejone suwaczki w ktorych mamy zdjecia maluszkow - wejdz sobie na stronke www.lillypie.com - albo kliknij na suwaczek ktorejs z nas to Cie przekieruje i bedziesz sobie mogla zrobic swoj ze zdjatkiem Filipka :-)

Aguska, to sa tzw. suwaczki (wpisz w google, to Ci wyswietli strony, z ktorych mozna pobrac). Niestety ze mnie taki informatyk, jak z koziej d... traba, wiec nie powiem Ci jak sie to robi. :zawstydzona/y: Ja kiedys znalazlam instrukcje na forum i zrobilam sobie tak suwaczek, ale jak ostatnio chcialam zmienic zdjecie to juz nie umialam... :zawstydzona/y:

aguśka na pierwszej stronie wątku "witam wszystkich" jest dokładna instrukcja o suwaczkach:tak::tak:

ollesia- napewno będzie to tylko rutynowe badanie... głowa do góry:tak: bedziemy czekac na informacje.

Aguśka witaj i wskakuj na inne wątki :-)

Sz był dziś z małym u kontroli wagi i nie podoba mi się wynik. Piotruś waży tylko 7700 g czyli przez ostatni miesiąc przybrał TYLKO 200 g. Kura, kura, kura... Gdzies popełniam błąd żywieniowy :baffled: Albo moje mleko jest nie ten tego, albo sama nie wiem co, ale tendencja jest spadkowa. Jak tak dalej pójdzie wszystkie sierpniaki go przegonia w wadze ;-) Muszę zadzwonic do mojej znajomej i ja podpytać co z tym fantem zrobić.

Leyna - ale przecież jego waga jest nadal prawidłowa :-) A jak się martwisz, to możesz mu wprowadzić kaszki, one są tuczące :)

Leyna - spokojnie , zadnych bledow nie zrobilas , przeciez Piotrus ladnie je ...a wiadomo teraz nasze maluchy nie beda tak bardzo duzo przybierac ...pozatym malutki napewno jest bardziej ruchliwy too spala podcas zabawy :tak: spokoj matka

reklama
Leyna - spokojnie , zadnych bledow nie zrobilas , przeciez Piotrus ladnie je ...a wiadomo teraz nasze maluchy nie beda tak bardzo duzo przybierac ...pozatym malutki napewno jest bardziej ruchliwy too spala podcas zabawy :tak: spokoj matka
popieram silunię:-D Alka też już tak szybko nie przybiera, szaleje teraz na leżąco we wszystkie strony, więc na pewno więcej kalorii spala:-D

Do góry