taaa a ja dzisiaj byłam z Wojtkiem w przychodni, tylko po skierowania, ale był taki wysyp chorych, że 2 godziny prawie siedziałam, już się zamartwiałam co Alą, na szczęście tata dał zupkę i uśpił, i to tak skutecznie że 2,5 godziny spała
reklama
już się zamartwiałam co Alą, na szczęście tata dał zupkę i uśpił, i to tak skutecznie że 2,5 godziny spała
ach Ci tatusiowie- co oni w sobie mają... jak moj P. utula małą tez dłużej sypia
to jest oddzielna szczepionka przeciw pneumokokom. nazywa sie prevenar. zobacz sobie w necie bo ja jak znajdę to i tak nie umiem linku wkleic ale poszukam i zobaczymy co mi wyjdzie
Wyeth Polska
no moze ?/
i jeszcze tu ciekawa strona o pneumokokach
http://www.pneumokoki.pl/
My mielismy troszke inny kalendarz szczepien ....zaczelismy miesiac pozniej, a teraz zostala tylko nam jedna szczepionka na pneumokoki i do przyszlego roku mamy z glowy szczepienia :-)
Na szczescie Prevenar ( to na pneumokoki ) jest obowiazkowa i w pelni refundowana bo jedna dawka to jakies 60 euro a trzeba ich miec 3
Na szczescie Prevenar ( to na pneumokoki ) jest obowiazkowa i w pelni refundowana bo jedna dawka to jakies 60 euro a trzeba ich miec 3
redaktorka
MAMA BAMBOOCHA
ewcia ma jakieś ropne zapalenie oczków,strasznie jej zapuchły i ropieją,dostałyśmy antybiotyk na oczki w kroplach ale mi jej bidulki szkoda bo jak przyśnie to potem nie moze oczu otworzyć takie ma posklejane:-(
oo szkoda malenkiej...... szybkiego powrotu do zdrowka!!:-):-)
reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Bidulka malutka! Oby jak najszybciej jej przeszlo to cholerstwo!!! Buziaki dla niej!
Podziel się: