reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

U lekarza - choroby, szczepienia itd. - wszystko o zdrowiu naszych maluszkow

reklama
dziękuję w imieniu Zosi!! pieniążków ciągle przybywa, jeżeli możecie puśćcie linka do znajomych:tak:
u mnie był nawał choróbsk, po tym strasznym kaszlu Ali śladu nie ma, syrop i zyrtec podziałały, ale za to z wtorku na środę przyplątała się żołądkowa grypa, cała nocka nie przespana, rano w przychodni pierwsi byliśmy, wszyscy troje na krzesłach zasnęliśmy, dostała zastrzyk i przeszły wymioty, ale dietkę trzyma do tej pory, chyba na lato chce schudnąć moja panna:tak:
a ja w środę miałam do pracy iść i prosto z pracy na integrację jechać... urlop wzięłam żeby odespać a teściowa stwierdziła, że dadzą radę i pojechałam:tak: zresztą po zastrzyku 2 godziny i przeszło, po południu jak dzwoniłam to latała po ogródku:-p

Bedytka, zdroweczka dla Was :tak:Aluta to potrafi sie kurowac w expresowym tempie :tak::-)Ty zreszta tez z tego co czytam ;-):-)

Zrobilam Sarze badanie kalu na obecnosc pasozytow i nic - czysta :tak::-) Ani pasozytow ani pierwotniakow nie znalezli ;-):-) A Sara i z psami, i z brudna ziemia, i z piaskiem na placu zabaw itd. ma do czynienia :-)

Bedytka, zdroweczka dla Was :tak:Aluta to potrafi sie kurowac w expresowym tempie :tak::-)Ty zreszta tez z tego co czytam ;-):-)

Zrobilam Sarze badanie kalu na obecnosc pasozytow i nic - czysta :tak::-) Ani pasozytow ani pierwotniakow nie znalezli ;-):-) A Sara i z psami, i z brudna ziemia, i z piaskiem na placu zabaw itd. ma do czynienia :-)
mówiłam, że ciężko coś złapać:-p
u nas tfu tfu wszyscy zdrowi:tak: ale zaczynam esberitox podawać, bo sezon anginowy się zbliża, pamiętajcie - myć truskawki!!

Badaicka, zdrowia dla malej, mam nadzieje, ze nie meczy sie za bardzo - ja sie zawsze beznadziejnie czuje przy zapaleniu pecherza...

No i zarazilam Sare :-:)baffled:
Wyladowalysmy rano u pediatry, bo juz wczoraj zaczelo ja lapac, a w nocy miala goraczke.
Typowa infekcja. Mamy Eurespal 3 razy dziennie po 5ml, Nurofen czopki 2 razy dziennie, nawet jak goraczki nie ma, bo to tez przeciwzapalne, standardowo Zyrtec na noc i psikanie do nosa Euphorbium - i znowu prawie 100zl nie moje :sorry:
Na szczescie powiedziala mi pediatra, ze jak bez goraczki to moze wychodzic :tak:

Badaicka, zdrowia dla malej, mam nadzieje, ze nie meczy sie za bardzo - ja sie zawsze beznadziejnie czuje przy zapaleniu pecherza...
Dziekuje bardzo :happy:
Z małą juz lepiej,najgorzej było w sobote bo jak szła z Pawłem siku to tak wrzeszczała,ze ja w pokoju płakałam:baffled:
no ale tabletki chyba daja rade bo mówi,ze juz jej nie szczypie.teraz czekam aż wstanie i zrobi mi siku do pojemniczka :rofl2: bo mam znowu zawieźć do badania

reklama
No i zarazilam Sare :-:)baffled:
Wyladowalysmy rano u pediatry, bo juz wczoraj zaczelo ja lapac, a w nocy miala goraczke.
Typowa infekcja. Mamy Eurespal 3 razy dziennie po 5ml, Nurofen czopki 2 razy dziennie, nawet jak goraczki nie ma, bo to tez przeciwzapalne, standardowo Zyrtec na noc i psikanie do nosa Euphorbium - i znowu prawie 100zl nie moje :sorry:
Na szczescie powiedziala mi pediatra, ze jak bez goraczki to moze wychodzic :tak:
och bidilki. Kurujcie sie i zdrowiejcie szybciutko :tak:
u nas pogoda do kitu to nawet z młodą nie wychodze coby niewyleczonego pęcherza nie podziebic jeszcze

Do góry