reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Twoje dzieci sa mistrzami w chorowaniu z tego co zauwazylam ;-);-)oczywiście w ogóle nie wygląda na chorego
Zdrowka dla Wojtka, no i zeby Alutka sie przypadkiem nie zarazila
chwilowo Aluta wyjechała do babci, ale jak ma się zarazić to nie dam rady jej uchronić, ona bez Wojtka jak bez ręki, wszystko razemTwoje dzieci sa mistrzami w chorowaniu z tego co zauwazylam ;-);-)
Zdrowka dla Wojtka, no i zeby Alutka sie przypadkiem nie zarazila
sandra1982
Moja pediatra sie smiala, ze jakbym chciala uchronic Sare przed ewentualnym zarazeniem sie kiedy inni domownicy choruja, musialabym zrobic jej izolatke i wybudowac osobne wejscie do domu ;-):-)chwilowo Aluta wyjechała do babci, ale jak ma się zarazić to nie dam rady jej uchronić, ona bez Wojtka jak bez ręki, wszystko razem
Aluta silna, nie zarazi sie :-) No i nie dziwie sie, ze nie potrafi zyc bez braciszka - Sara pewnie zachowywalaby sie tak samo jakby miala takiego super brata! Zreszta pamietasz jak za Wojtkiem chodzila w Aspenie? :-)
chyba coś w tym Wojtku jest, bo wszystkie dzieci go lubią:-):-):-) te większe teżZreszta pamietasz jak za Wojtkiem chodzila w Aspenie? :-)
sandra1982
Tylko czy to dobrze dla Wojtka czy nie ;-)Jak juz teraz taki rozchwytywany ;-):-)chyba coś w tym Wojtku jest, bo wszystkie dzieci go lubią:-):-):-) te większe też
A Sara ma znowu katar Na szczescie zadnych goraczek, braku apetytu itd. nie ma. Je ladnie, spi normalnie, humor ma jak zawsze, wiec moze nic sie z tego nie rozwinie. Daje jej Rutinacee, wit. C i Clemastinum.
Zarazila sie chyba od synka kolezanki, ktora odwiedzila nas kilka dni temu z totalnie zakatarzonym malym, no i jak to dzieci - pily wspolnie, tulily sie, wymienialy sie jedzeniem No i efekty sa
oby u Sarki na katarku tylko się skończyło
a my czekamy na ospe, na roczku u kuby była dziewczynka(tydzień temu) i teraz ja wysypało wiec na roczku zarażała. teraz ogladam Ami i czekam, może akurat nie podłapała
a my czekamy na ospe, na roczku u kuby była dziewczynka(tydzień temu) i teraz ja wysypało wiec na roczku zarażała. teraz ogladam Ami i czekam, może akurat nie podłapała
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Mada, z tego co wiem ospa zaraza 2-3 dni przed wysypaniem, nie tydzien. 2-3 dni przed wysypaniem plus caly okres posiadania wysypki dopoki nie ma strupkow.
A jesli dostanie teraz to i dobrze na przyszlosc - my przeszlismy niemalze bezbolesnie - poza cipuszka, ktora ja mocno bolala.
A jesli dostanie teraz to i dobrze na przyszlosc - my przeszlismy niemalze bezbolesnie - poza cipuszka, ktora ja mocno bolala.
reklama
Podziel się: