reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

U lekarza - choroby, szczepienia itd. - wszystko o zdrowiu naszych maluszkow

JAAGA jak to do szczepienia na strone chorą zapisują? :szok:

Emilianka dobrze, że z małą już lepiej :tak: co strach to strach. Piter też przedwczoraj wymiotował, ale mu przeszło. Jak podajesz córci Enterol? Mi lekarz przepisał dla Pitera, bo robi zielone kupy, ale młody pic nie chce. Takie cyrki odstawia, że wszystko wypluwa :-(

Jak czytam, że Wasze dzieciaczki robią kupki raz na kilka dni to jestem zdumiona. Piter wali kupska kilka razy dziennie. Od początku tak ma. Jeszcze nigdy się nie zdarzyło, żeby kupy nie zrobił...

reklama
narazie ją obserwuje,daje to lekarstwo i czekam ... narazie nic sie niedzieje- najśmieszniejsze jest to ze ona jak zwymiotowała to zaczęła się śmiac po chwili a ja płakać:-(

Emillinka, trzymaj sie dzielnie!!! Bardzo Ci wspolczuje, a Twojej Niuni zycze DUZO ZDROWKA!!!

A odnosnie tych kupek... Moje Malenstwo robi kilka dziennie... Nie wiem od czego to zalezy...

No wrociłysmy od lekarza malutka moja nawet nie zapłakała przy szczepieniu dzielna z niej babeczka:-) wazy 5600 i mierzy 60cm wiec zalicza sie do grona tych mniejszych bobasków ale ważne, ze zdrowiutka bioderka jak ta lala, jak narazie zadna choroba jej nie dopadła no i mam nadzieje ,ze nie dopadnie:-)
Szybkiego powrotu do zdrowka dla Martynki!!!!!!

A swoją drogą niewiem po co zapisują do lekarza na godziny jak i tak zawsze wchodze conajmniej 30 min pozniej....:wściekła/y:i odczekac swoje musze..pozdrawiam

No wrociłysmy od lekarza malutka moja nawet nie zapłakała przy szczepieniu dzielna z niej babeczka:-) wazy 5600 i mierzy 60cm wiec zalicza sie do grona tych mniejszych bobasków ale ważne, ze zdrowiutka bioderka jak ta lala, jak narazie zadna choroba jej nie dopadła no i mam nadzieje ,ze nie dopadnie:-)
Szybkiego powrotu do zdrowka dla Martynki!!!!!!

A swoją drogą niewiem po co zapisują do lekarza na godziny jak i tak zawsze wchodze conajmniej 30 min pozniej....:wściekła/y:i odczekac swoje musze..pozdrawiam

:-:)-( Jaaga..a gdzie chodzisz do lekarza?

My juz po szczepieniu, Ami była baaaardzo dzielna,bez płaczu sie nie obeszło ale to było jakies 15 sekund i wziełam ja na ręce i przestała później pani doktor pokazała grzechotke z dzwoneczkami więc była zachwycona:))pytałam czy może siedziec w foteliku samochodowym: więc mi powiedziała ze góra 30 min. dziennie , najlepszy jest jednak leżaczek,.co do usg bioderek to powiedziała że z pierwsze badania wyniki sa bardzoo dobre wiec moge poczekac do stycznia a nie iść prywatnie bo ona woli jak badanie robi ortopeda dzieciecy który sie na tym zna; telewizji nie wolno jej jeszcze oglądać:(( ona rozumie że wtedy to ja mam spokój ale żebym nie przesadzała min. 2metry i ok 15minut na dzień.wymiary 6800 i 69cm:)) a wogóle to okaz zdrowia i oby tak dalej:))kurcze moja to wali kupy min.2xdziennie:)) emilianko duzo zdrówka dla twojego skarba:))

znowu wymiotowała i prawie cały czas śpi :-( Enterol daje w butelce z wodą rozcieńczam i odrobine mleka modyfik dodaję
Co zje i wypije to odda, wygląda blado, i śpi długo potem sie budzi i płacze jest głodna dam jej mleka labo kaszki ryżowej i po kilku godzinach to samo:-( lekarka powiedziała ze tak może być dopóki się ustabilizuje.... ja już nie wiem sama.. kupie dziś w aptece taka marchwiankę z elektrolitami Hippa ORS200 moze bedzie lepiej zobaczymy:baffled:

Frutisku chodze do przychodni na Dywizjonu 303 do dr Barnaś:-)pozdrawiam

hehe, mój mąż mieszkał na Dywizjonu 303 zanim przeprowadził się z Krakowa do Poznania :-) teraz teściowie mieszkają na os. Kościuszkowskim, bo się przeprowadzili, ale to też rzut beretem...

reklama
Do góry