reklama
to jest lek homeopatyczny sama go wyszukałam ale moja siostra jest farmaceutka powiedziała ze można maleństwu dać a poza tym jest napisane dawkowanie dla dzieci poniżej 5 roku życia - nie ma minium więc jej dałam i po jednej łyżeczce przeszło już tak bardzo nie kaszle
nasz pediatra zapisuje jeszcze na takie przeziębienia Biostyminę, w ampułkach, to jest wysiąg z aloesu, oczywiście doustnie każe dawać, tylko to chyba na receptę jest, w każdym razie działa...
w środę na kontrolę bioderek, przy pierwszej wizycie babeczka mi od razu karteczkę z terminem podała w książeczce zdrowia, ale wiem, że u nas też terminy dłuuugie i dziewczyny prywatnie chodziły, mam nadzieje że będzie wszystko dobrze
w środę na kontrolę bioderek, przy pierwszej wizycie babeczka mi od razu karteczkę z terminem podała w książeczce zdrowia, ale wiem, że u nas też terminy dłuuugie i dziewczyny prywatnie chodziły, mam nadzieje że będzie wszystko dobrze
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Mada, nie przejmuj sie tak bardzo!! Moje dziecie tez wazylo miesiac temu z okladem ponad 6 kilo, a teraz 7200 (tydzien temu) wiec spokojnie!! A kolosikiem nie byla, bo przy urodzeniu wazyla tylko 3850 (tylko w porownaniu do Twojej malej). A poza tym pamietaj, ze dziaciaczki ktore sie urodzily duze maja prawo rosnac wieksze niz ich rowiesnicy :-)My tez szczepimy za tydzień a juz sie boję
ale jaja ! utrzymuje kontakt z dziewczyna z która rodziłysmy w jednym dniu nasze dzieci były gigantami oddziałowymi moja 4500 a jej Franeek 4520! a teraz mi napisała że on wazy ...... 8300!!!!!!!!!!!
urodzony 23 sierpnia br.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!az sie boje ile waga wskaże jak położą moja kruszynkęponad miesiac temu było 6000 teraz to ja nie wiem ale bardzo możliwe że dobija powoli do 8000pewnie znowu bedzie najwieksza na sierpniowych dzieciakacha mój kregosłup peka
Leika, zdrowka dla Twojego malenstwa!! Na pewno szybciutko przejdzie, chociaz wiem jaka to makabra katarek u niemowlecia... A jeszcze gorsza uszka chore :-(
No no, zabki naszym sierpniowym dzieciaczkom ida... super... Moja mala na razie na szczescie jeszcze oszczedza mi tych chwil ;-)
poszlam do mojej poparanej lekarka (oczywiście znów mnie opieprzyła ze nie odmówiłam wuizyty u zdrowych dzieci tylko zapisałam na obie:-), bo nie miałam pewności czy bedzie zdrowa czy nie wiec nie odmawiałam ) no i stwierdziła ze mała ma zaczerwienione gardełko i biegunke (dzis rano znow rzygnęła ale kupa juz normalna była ) dała mi Entrol na te biegunke i dietka ryżowa zaraz sie znów mała zablokuje i nie bedzie mogła się wypróżnic:sick: tak naprawde to nie wiem co jej jest, przytrula sie czy co??
reklama
A mnie krew zalała , byłam zarejestrowana dzis na 15 na szczepienie zachodze patrze cos ludzi nie ma , gabinet lekarki zamkniety tam gdzie waża tez mysle sobie moze godzine pomyliłam....ide sie pytac i co sie okazuje....ku$^%^& ze godzina jest ok ale menda jedna zapisała mnie na strone chorą...!!!!! i jutro musze isc znowu bop przeciez nie pojde na strone chora zeby mi dziekco zarazili....dobrze ze przychodnie mam obok bloku wiec jakos to przeboleje
ja mam termometr elektroniczny i jest ok w sumie jak narazie uzyłam go tylko raz..
pozdrawiam
ja mam termometr elektroniczny i jest ok w sumie jak narazie uzyłam go tylko raz..
pozdrawiam
Podziel się: