reklama
karoo- super, że z jagódką już lepiej
my dopiero parę dni temu zaliczyliśmy bilans dwulatka i:
julci waży 11 kg
ma 83 cm
no i wszystko w porządeczku
olcia natomiast, waży już 4840 nieźle, co w ciągu 7 tygodni od najniższej swojej wagi przybrała 1700 g i jest tylko na cycu
my dopiero parę dni temu zaliczyliśmy bilans dwulatka i:
julci waży 11 kg
ma 83 cm
no i wszystko w porządeczku
olcia natomiast, waży już 4840 nieźle, co w ciągu 7 tygodni od najniższej swojej wagi przybrała 1700 g i jest tylko na cycu
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Karoo, oby zadna infekcja w najblizszym czasie Was juz nie tykala
Ewus, rosna Ci coreczki :-) Z Olci to kawal babeczki juz jest ;-):-) Slicznie przybiera A Julcia dalej drobinka w sumie, mala modeleczka :-)
Ewus, rosna Ci coreczki :-) Z Olci to kawal babeczki juz jest ;-):-) Slicznie przybiera A Julcia dalej drobinka w sumie, mala modeleczka :-)
sandra1982
A my cholera musialysmy wrocic do Bebilonu Pepti Moja siostra w sobote nalala Sarze zwyklego mleka prosto z kartonu i w niedziele moje dziecko mialo cale cialo w plackach czerownych (na szczescie buzie jej oszczedzilo)
No i nasza pediatra dala nam znowu recepte na Bebilon i Zyrtec raz dziennie 10 kropli
A bylo juz tak super, od 2 mies. pila mleko Junior i zadnych objawow uczulenia.
Jestem 100% pewna, ze to po krowskim mleku, bo nic nowego nie jadla.
No nic, wazne, ze Bebilon lubi i chetnie go pije, a i mnie taniej wychodzi, bo 11zl z groszami jak mam recepte
No i nasza pediatra dala nam znowu recepte na Bebilon i Zyrtec raz dziennie 10 kropli
A bylo juz tak super, od 2 mies. pila mleko Junior i zadnych objawow uczulenia.
Jestem 100% pewna, ze to po krowskim mleku, bo nic nowego nie jadla.
No nic, wazne, ze Bebilon lubi i chetnie go pije, a i mnie taniej wychodzi, bo 11zl z groszami jak mam recepte
Domiska
Sierpniowa Mama'06
buuuu.. ale to nie jest uczulenie na nabial prawda? bo Sarunia je serek i jogurty itd ?
to co lekarz mowi.. uczulenie na krowie mleko czy jak?;/
najwazniejsze by plamiska poznikaly!
to co lekarz mowi.. uczulenie na krowie mleko czy jak?;/
najwazniejsze by plamiska poznikaly!
sandra1982
Robilam Sarze test z krwi na nietolerancje bialka mleka krowiego i wyszla jej gorna granica grupy "0", czyli niewielka nietolerancja jest, ale na pewno nie alergia. A grup bylo chyba 6 albo 7.uczulenie na krowie mleko czy jak?;/
Serki, jogurty i inne przetwory mleczne jesc moze i nic jej nie jest, widocznie za wczesnie jeszcze na mleko krowie prosto z kartonu
Placki juz poznikaly, no i narazie jedziemy na Bebilonie Pepti - na szczescie Sara bardzo go lubi
reklama
a moja Alka ma anginę ropną, we czwartek się z temperaturą obudziła po południu, rano pogonili do lekarza a tu ups, a nic więcej jej nie było, nawet apetyt w normie, dzisiaj już bez temperatury i wygląda na zupełnie zdrową no ale Wojtek też zawsze dwa dni chorował;-)
Podziel się: