reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

U lekarza - choroby, szczepienia itd. - wszystko o zdrowiu naszych maluszkow

Kazda z Was robiola dziecku przy okazji bilansu morfologie??
Bo u nas pediatra nawet nie wspomniala o tym :sorry2:

Ipanema, moze rzeczywiscie jak Mati bedzie chodzil z Toba i malym na kontrole do lekarza to sie przekona, ze nikt mu tam krzywdy nie zrobi i ne bedzie tak histerycznie reagowac na bialy fartuch...:sorry2:...Biedny, tak sie stresowac...A i Ty na pewno przezywasz to strasznie...
A z tym wapnem to czytalam w ktorejs z gazet, ze sie podaje :tak:

reklama
My tez tylko raz robilysmy morfologie i to wlasnie po urodzeniu ;-):-)
wiec sie zastanawiam czy tak dla wlasnego spokoju jej nie zrobic :confused: Co o tym myslicie?? Jest sens?

sandra wydaje mi się że nie ma potrzeby, jak Sarkanie choruje, ma ładny apetyt... ale z drugiej strony raz w roku zalecają zrobić podstawowe badania... zapytaj przy okazji pediatrę co myśli:tak:

No wlasnie bede sie musiala wybrac do naszej pediatry i zapytac :tak:
A poza tym nie wiem czy jej i tak nie zrobic badan, bo martwi mnie to, ze Sara strasznie duzooooo pije! :szok: Potrafi wypic ponad 2 litry roznych plynow na dobe!!!
Jak tylko ma pusta butelke to mowi, ze nie ma i zeby jej nalac :sorry2:

No i katar sie nam przypaletal :baffled: ale dalam jej rano multiwitamine i wit. C, a na wieczor podam jej Nurofen, wiec moze nic wiecej sie nie rozwinie z tego :sorry2:

Alka trochę mniej pije, ale tak z 1,5 litra się nazbiera.... zapytać lekarza nie zaszkodzi;-)
a ja właśnie kupiłam dzisiaj esberitox i od jutra zacznę Ali podawać na czczo, w zeszłym roku nam pomógł to i w tym roku spróbujemy
Sarka wygoń katar!!

reklama
Pediatra Wam to doradzil?
My mamy od listopada wprowadzic z powrotem jakis preparat multiwitaminowy, np. Multi Sanostol (dawalam Sarze do lipca chyba i pediatra kazala nam zrobic 2-3 mies. przerwe) :tak:

Do góry