reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

U lekarza - choroby, szczepienia itd. - wszystko o zdrowiu naszych maluszkow

reklama
Dominique, oby to nie bylo nic groznego:no:

Mada,boszzz co za lekarka.....moja mloda tez krzyczy w nocy i lekarka powiedziala, ze to taki wiek, a nasze dzieci po prostu mocno przezywajace sa:tak:

Kubus ma dziś szczepienie i chyba bardziej się boje od niego . Mam uraz do szczepień i zastrzyków Kubus swoje sie nacierpiał za dużo miał tego wszystkiego ! Ale jak trzeba

dominique- super, że tak szybko z tymi siuśkami poszło... pamiętam ile ja się męczyłam:baffled: oby wszystko było w porządku!!!

mada- ja pierdziu, ale ty na lekarzy trafiasz:wściekła/y::wściekła/y: jasne już widzę 1,5-roczne dziecko krzyczące "mama, swędzi":no::no: no ale przynajmniej z gardziołkiem jest już lepiej!!! a z tymi pobudkami- to wiesz co, wizyta u neurologa może nie jest takim głupim pomysłem...

a ja z julcia chyba będę musiała sie wybrać do dermatologa, bo ma strasznie suchą skórę- szczególnie na policzkach, zewnętrznej stronie ramion, i łydkach... kupiłam emolium, bo sandra pisała, że bardzo dobre jest... po kilku dniach zobaczymy- jak nie będzie poprawy, pójdziemy do dermatologa

Jak nie urok, to sraczka... I to doslownie - wszyscy mamy jakiegos wirusa jelitowego. P. ledwo zywy, jak tez, Pszczola najlepiej funkcjonuje, choc tez ja "goni":baffled::baffled: Ech... A wynikow posiewu moczu jeszcze nie ma, bo taka w 3miescie sniezyca, ze jeszcze nie dojechaly z innego laboratorium:baffled:

dominique lepiej już? przerąbane z tymi wirusami:-( jak będą wyniki, to szybko daj znać, mam nadzieję, że już u Was dobrze:tak:

Mada, Ty to masz szczescie do lekarzy :baffled: Co to za stwierdzenie, ze "1.5roku i nie gada"! :baffled::baffled::baffled: Sara tez prawie nic nie mowi i nam jeszcze zaden lekarz nie zwrocil uwagi z tego powodu.
Dalej smarujecie sie fioletem? Wyobrazam sobie jak Ami musi wygladac :-D
A jak ten liszaj na brodzie? Zszedl?

Ewus, i co, jak skora Julci? Dalej taka sucha?? Ja zamowilam Sarze serie Emolium na allegro i jestem jakies 25 zl do przodu :tak::-)

Dominique, jak zdroweczko? Przeszlo juz?? Duzo ludzi u nas ma tzw. "grype zoladkowa" :baffled: Pewnie jakies paskudztwo panuje:baffled:
Daj znac jak odbierzesz Pszczoly wyniki :tak: A co w ogole z Twoja tarczyca??

Dominique, jak zdroweczko? Przeszlo juz?? Duzo ludzi u nas ma tzw. "grype zoladkowa" :baffled: Pewnie jakies paskudztwo panuje:baffled:
Daj znac jak odbierzesz Pszczoly wyniki :tak: A co w ogole z Twoja tarczyca??

Sraczka przeszla, juz w piatek bylo oki:tak: Tylko P. sie przeziebil i dzisiaj smarka i rzezi:baffled:
Pszczola nie ma bakterii w moczu:tak: Pediatra w piatek na wizycie powiedzial, ze po prostu Pszczola cwiczy wstrzymywanie, a po nocy podobno najlatwiej:confused: (fakt, prawie codziennie po nocy pielucha sucha, ale posadzona na nocnik od razu robi siku i to z litr chyba;-):tak:). Kazal tylko profilaktycznie dawac przez 2-3 tygodnie cebion i herbatke z zurawiny na zakwaszenie moczu, zeby sie jakas zaraza nie przypaletala, bo pszczola lubi sobie z golym tylkiem latac i nie raz, i nie dwa klapnie nim o podloge, a tej przeciez nie sterylizuje...
Co do tarczycy, to biore leki (Euthyrox i witaminy z jodem) i czuje juz lekka poprawe samopoczucia:tak: Najbardziej odczuwam brak "waty na mozgu" i ogolnego otepienia, uff. No i kurde, chyba przez to, ze moj metabolizm zaczyna sie normowac, organizm mi sie oczyszcza i jestem wysypana jak nastolatka jakas:baffled: Ale jest i plus tego - schudlam juz 2 kg:tak: Za 2 tygodnie ide skontrolowac poziom hormonow.

Dominique- wiec u Was poprawa- oby tak dalej...no i poczatek konca pieluch :tak::tak::tak:no i fajnie ze lepiej juz z Toba a i laseczka sie z ciebie w dodatku robi:tak::-)

reklama
Ewus, i co, jak skora Julci? Dalej taka sucha?? Ja zamowilam Sarze serie Emolium na allegro i jestem jakies 25 zl do przodu :tak::-)

sandra- emolium jest super:tak::tak: już po kilku użyciach skóra wygląda o niebo lepiej:tak::tak: hmmm nawet nie wiedziałam, że na allegro tez można je dostać...

dominique- super, że u was coraz lepiej:tak::tak:

Do góry