reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

U lekarza - choroby, szczepienia itd. - wszystko o zdrowiu naszych maluszkow

na nosek bym tez polecala wszelkiego rodzaju nawilzacze powietrza, bardzo pomaga w oddychaniu:))

u nas niestety kaszel sie pojawil.. nie mialam pojecia czym nawet zwalczac kaszel ale nasz pan doktor udzielil nam porady telefonicznej by kupic syrop Delsyn podobno bardzo mocny :d wiec trzymamy kciuki za sukces :D

reklama
Domiska, oby kaszelek jak najszybciej minal! :tak:

Hajduga, znam te kosmetyki, ale nie uzywalam. Ja za krem z Emolium place ok. 30zl, wiec zostane przy tym ;-):-)

eh dzieki dziewczyny.. wlasnie znowu rozmawialam z lekarzem przez tel:/
bo ten kaszel zmienil sie w takie ataki kaszlu.. nic wtedy nie pomaga.. mala sie robi cala czerwona na buzi, biedna:/ daje jej ten syrop ale nie wyglada na to by pomagal..
no i zostalysmy poradzone by sie wstawic u lekarza jutro.. albo dzis pojechac na pogotowie. no ale niby mozemy poczekac do jutra i pojechac do kliniki, i tak tez robimy ehhh podobno w okolicy panuje wsrod dzieci wirus zapalenia oskrzeli i lekarka sie obawia ze to moze byc to:/
u malej nie obserwuje zadnej goraczki ani nie wydaje sie zeby cos ja bolalo.. tylko ten naprawde straszny kaszel :(
buuu mam nadzieje ze jej pomoga jutro :(( trzymajcie kciuczki

Domiska, oby nie bylo to zadne zapalenie oskrzeli! Ashanti na pewno kaszelek szybko przejdzie! Ale lepiej jechac do lekarza, zeby jednak ja osluchal :tak: Daj znac co i jak! Zdroweczka!

Zastanawiam sie od czego mogło wyjść Kubusiowi na buzi atopowe zapalenie skóry i niemam pojęcia . A może od proszku ? Tylko w tedy chyba miałby na całym ciele chociaz jakies plamki !
Młody nadal ma straszny katar i do tego doszedł kaszel . Chciałam podac mu przed snem Diphergan ale wydaje mi sie jakos dziwnie pachnie i smakuje i niewiem czy sie zepsół czy co jest z nim

domiska- zdrówka dla szantusi!!! daj znać po wizycie u lekarza.

hajduga- a nie jest to żadna wysypka??? bo atopowe zapalenie skóry chyba od niczego "nie wychodzi".. po prosu się ja ma lub nie... a poza tym, chyba dotyczy ono całego ciałka...

reklama
To jest napewno atopowe zapalenie skóry potwierdził to pediatra i dermatolog . Atopowe zapalenie skóry ma podłoze alergiczne i niepojawia się tak o poprostu . U małych dzieci przewaznie wystepuje na policzkach , brodzie , za uszkami i na łokciach ale zdazaja się wyjatki . Tylko że ja niewiem id czego to może byc w zasadzie o wszytkiego . Kubus miał robione pare badań alergicznych ale tam wyszło tylko na kota i roztocza kurzu domego . Zrobiłam mu na mleko i niema , ale lekarka powiedział że moze mieć uczulenie na mleko . Są ponoc dwa podstawowe działy poprostu uczulenie , albo uczulenie jak dziecko zje cos w wiekszej ilości . A on ostatnio wiecej pije mleka . Wiec moze to byc to .Jutro jade zrobić na pokarmy

Do góry