reklama
Dorota_Regin
Zaciekawiona BB
Byliśmy z Mikim na pogotowiu. Obudził się po południu i nie mogł stanąć na nóżkę, przewracał się, już jest lepiej ale utyka. A ten konował w pogotowiu powiedział że nic tam nie widzi!!!!! Kazał dawać pararacetamol przeciwzapalnie i w poniedziałek do rodzinnego.
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Kurcze, Dorota, mam nadzieje, ze to nic powaznego...Najlatwiej podac paracetamol przeciwbolowo i tyle...Lekarze! A rtg ani nic nie zrobil Mikolajkowi??
Dorota_Regin
Zaciekawiona BB
powiedzial ze to raczej neurologiczne i nic rtg nie daKurcze, Dorota, mam nadzieje, ze to nic powaznego...Najlatwiej podac paracetamol przeciwbolowo i tyle...Lekarze! A rtg ani nic nie zrobil Mikolajkowi??
sandra1982
To umowcie sie jak najszybciej do neurologa, bo Mikolajek na pewno bardzo sie z tymi bolami nozek meczy...:---( Biedaczek...Mam nadzieje, ze znajdziecie przyczyne i szybko pozbedziecie sie tego...Nie spotkalam sie powiem szczerze z czyms takim, wiec nie wiem co Ci radzic
dzustta
Mama sierpniowa'06
my dziś po czepieniu........Mała bardziej sie darła przy badaniu niż przy kłuciu.......udo ma twarde i spuchnięte (pierwszy raz ma taki objaw po szczepieniu)
waga 11,450
Dorota daj znać jak tam z nóżką Mikołajka
waga 11,450
Dorota daj znać jak tam z nóżką Mikołajka
redaktorka
MAMA BAMBOOCHA
Dorota, napisalam Ci na priv., jakich znam lekarzy u nas w miescie, oby pomogli!
Dorota daj znac co z Mikim. Kurcze martwie sie troche, bo wczesniej o niczym takim nie slyszalam. Mam nadzieje ze to nic powaznego i szybko przestanie go bolec.
Dzustta waga Matylci wspaniala. A o ud si enie martw, Patowi sie tak juz dwa razy zdazylo, czasam nawet moze pobolewac i wtedy moja doktor mowila ze mozna podawac jakis lekki srodek od bolu dla dzieci.
Dzustta waga Matylci wspaniala. A o ud si enie martw, Patowi sie tak juz dwa razy zdazylo, czasam nawet moze pobolewac i wtedy moja doktor mowila ze mozna podawac jakis lekki srodek od bolu dla dzieci.
reklama
sandra1982
Dorota, i co? Jak nozka Mikolajka?
Dzustta, waga Matyli imponujaca :-) Wielkie te nasze sierpniaczki :-)
Dzisiaj macie tego alergologa, nie? Dawaj znac!
My mamy szczepienie za tydzien, a w czwartek jedziemy do alergologa.
Dzustta, waga Matyli imponujaca :-) Wielkie te nasze sierpniaczki :-)
Dzisiaj macie tego alergologa, nie? Dawaj znac!
My mamy szczepienie za tydzien, a w czwartek jedziemy do alergologa.
Podziel się: