reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

U lekarza - choroby, szczepienia itd. - wszystko o zdrowiu naszych maluszkow

reklama
Mada to ja z Redaktorka razem bedziemy Ci przypominac bo my tez na placach chodzimy i w butach i bez. Chociaz ostatnio troszke mniej niz wczesniej.

hi hi ja Wam przypomnę:-) oczywiście jak sama nie zapomnę:-p
Alka zaszczepiona!! czyli płatne szczepionki już za nami...
waży 12.200:tak:

bylam u ortopedy i mowil ze jak dziecko chodzi i stawia nozki do srodka jak nasza to nic groznego o ile jest to lekkie bo w trakcie ksztaltowania sie budowy bioder jest to zjawisko normalnie i powinno przejsc z czasem ale za rok kazal sie stawic na kontrole :tak:

taaa waga piękna, ale wieczorem był stres, temperatura skoczyła, raz zwymiotowała, dzisiaj rano dzwonię do lekarza czy tak może być po szczepionce, kazał sprawdzić rączkę, a że nie było nawet śladu po wkłuciu to kazał przyjechać, no i zapalenie ucha znowu, antybiotyk i krople do ucha, na szczęście Alka dobrze znosi choróbsko i jak tylko czopek zaczyna działać to ona też, tajfun nie dziecko:tak:

Oj Bedyta, zdroweczka dla Alutki, zeby jakos te swieta przetrwala w takiej dobrej formie w jakiej jest :-) Sara podczas choroby jest nie do zycia :-p
A waga imponujaca :tak::-)

A u nas w domu maly szpital - moja mama strasznie chora (jakies paskudne grypsko), ojcec zakatarzony (a dla faceta katar to wiecie co znaczy ;-) ), a ja kaszle jak stary palacz :-p Mam nadzieje, ze do swiat przejdzie, chociaz niewiele czasu zostalo ;-):-)

Na 3 stycznia mamy wizyte na szczepienia na MMR, a dzis Patryk zaczal kaszlec. W sumie wczoraj sie zaczelo ale to byl taki suchy kaszel a dzis slychac juz "mokry". Mam nadzieje ze cokolwiek to jest to mu przejdzie i nie opozni mu to szczepienia.

reklama
Oj, to zdrowka wszystkim chorowitkom zyczymy!!! Biedactwa!;-(

My bylismy na ostatnim szczepieniu. Dwa klucia, i 5 stow zostawilismy w przychodni ;-// ( ale sprzedalismy radio od starego samochodu na allegro, wiec jestesmy na zero .... hehe )

Jak narazie wszystko ok, maly zawsze dobrze znosil te szczepienia. Wiec mam nadzieje, ze i tym razem.

Waga 11.200. Wzrost 81. Glowka 48. Zabki czyste. Czyli wszystko OK.

Zostaja nam tylko te policzki. Ma na cos uczulenie, tylko nie wiadomo na co. Wiec znowu zostaje mi eliminowac pookolei prdukty i obserwowac. Mamy brac Zyrtek i czekac. A jak nie przedzie to do dermatologa, alergologa sie przejde.
Sama juz nie wiem z czego to moze byc.
Nabialu i tak nie je. Jaja sporadycznie, ale zanim je wprowadzilam to juz te policzki takie mial. Wiec nie wiem co teraz, gluten???

No i tyle u nas w temacie watku.

Do góry