reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

U lekarza - choroby, szczepienia itd. - wszystko o zdrowiu naszych maluszkow

Karoo oby walka z choróbskiem szybciutko sie dla was skończyła.Wiele, wiele dla was gorącego śle słoneczka.

A u nas znów zaczyna sie wędrówka po lekarzach:baffled: Jutro idziemy do alergologa który ma nas skierować do odpowiedniej placówki na mam nadzieję odpowiednie badania. Oczywiście w gre wchodzi również jakiś prywatny specjalista bo juz nie mamy siły i nerwów do tych państwowych lekarzy.

reklama
Hej laski.
Dzustta
, wspolczuje przepraw z lekarzami, mnie juz nosi na nasza sluzbe zdrowia a co dopiero Ciebie. Powodzenia.
Co do nas to mala dalej nie za bardzo je, na szczescie pije dosc sporo a to najwazniejsze. Ja juz doszlam w miare do siebie, nawet jestem w pracy, chociaz mialam nie przychodzic, ale zdecydowalam sie ze wzgledu na to, ze musialabym dzisiejszy dzien odrobic w sobote, a jakos mi sie nie pali.
Saruniu, mam nadzieje, ze jestes juz zdrowa!!

Redaktorka- po kazdym choróbsku dzidziol powinien byc u kontroli czy oby wszystko ładnie sobie poszło, ja nie raz chciałam olac wizyte kontrolna ale K. mnie wyganiał i zawsze sie okazywało że coś jeszce siedzi i potrzebny np. jeszce syrop albo jeszce antybiotyk a tez przewaznie zostawał tylko kaszelek. wiec może jednak się przelec do lekarza, "najgorzej jest niedoleczyc bo póxniej wraca ze zdwojona siła"- słowa pediatry

dużo zdrówka dla wszystkich!!!

redaktorka- mada ma rację:tak::tak: lepiej dmuchać na zimne....

karoo
- oby jagódka do świat wydobrzała...

dzustta- strasznie wam współczuje tej bieganiny po lekarzach:-:)-(

Jagodzianko, wracaj do zdroweczka! I Ty Karoo tez! Paskudne wirusika!!! A sio!
A jak stan Jagodki dzisiaj?

Redaktorka, dziewczyny maja racje - przejdz sie na kotrole. Zawsze lekarz powinien sprawdzic stan zdrowka po chorobie :tak:

Dzustta, juz teraz zycze powodzenia w przjsciach z lekarzami - obyscie trafili na odpowiednia i kompetentna osobe! :tak:

A u nas jak nie urok to sraczka :baffled:
Skonczyla brac antybiotyk dostala kataru i kaszlu :baffled: Wczoraj bylysmy u pediatry i znowu ma leki nastepne - tym razem Clemastinum syrop i Euphorbium krople, do tego Tantum Verde na dziasla, Cebion 10 kropli i Nurofen w razie zlego samopoczucia na noc :baffled:
A dzisiaj rano Sarka obudzila sie z calym cialem, lacznie ze stopami i raczkami w malych czerwonych plamkach - nie wiem co to moze byc i od czego. Na alergie pokarmowa mi to nie wyglada, chociaz moge sie mylic, nie czuc tego pod palcami, moze troszeczke...Jak do jutra jej nie zejdzie to znowu idziemy do przychodni...:baffled: Mam nadzieje tylko, ze do swiat bedzie juz mala w formie, bo inaczej chyba padne gotujac i majac mala przyczepiona do mojej nogi :-p

reklama
Dziewczyny, a jak wyglada wysypka po tzw. trzydniowce? Wiem, ze wysypka wyszla 7 dni po goraczce, ale jest to mozliwe?? :confused:

Do góry