reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

U lekarza - choroby, szczepienia itd. - wszystko o zdrowiu naszych maluszkow

Karoo oby walka z choróbskiem szybciutko sie dla was skończyła.Wiele, wiele dla was gorącego śle słoneczka.

A u nas znów zaczyna sie wędrówka po lekarzach:baffled: Jutro idziemy do alergologa który ma nas skierować do odpowiedniej placówki na mam nadzieję odpowiednie badania. Oczywiście w gre wchodzi również jakiś prywatny specjalista bo juz nie mamy siły i nerwów do tych państwowych lekarzy.

reklama
Hej laski.
Dzustta
, wspolczuje przepraw z lekarzami, mnie juz nosi na nasza sluzbe zdrowia a co dopiero Ciebie. Powodzenia.
Co do nas to mala dalej nie za bardzo je, na szczescie pije dosc sporo a to najwazniejsze. Ja juz doszlam w miare do siebie, nawet jestem w pracy, chociaz mialam nie przychodzic, ale zdecydowalam sie ze wzgledu na to, ze musialabym dzisiejszy dzien odrobic w sobote, a jakos mi sie nie pali.
Saruniu, mam nadzieje, ze jestes juz zdrowa!!

Redaktorka- po kazdym choróbsku dzidziol powinien byc u kontroli czy oby wszystko ładnie sobie poszło, ja nie raz chciałam olac wizyte kontrolna ale K. mnie wyganiał i zawsze sie okazywało że coś jeszce siedzi i potrzebny np. jeszce syrop albo jeszce antybiotyk a tez przewaznie zostawał tylko kaszelek. wiec może jednak się przelec do lekarza, "najgorzej jest niedoleczyc bo póxniej wraca ze zdwojona siła"- słowa pediatry

dużo zdrówka dla wszystkich!!!

redaktorka- mada ma rację:tak::tak: lepiej dmuchać na zimne....

karoo
- oby jagódka do świat wydobrzała...

dzustta- strasznie wam współczuje tej bieganiny po lekarzach:-:)-(

Jagodzianko, wracaj do zdroweczka! I Ty Karoo tez! Paskudne wirusika!!! A sio!
A jak stan Jagodki dzisiaj?

Redaktorka, dziewczyny maja racje - przejdz sie na kotrole. Zawsze lekarz powinien sprawdzic stan zdrowka po chorobie :tak:

Dzustta, juz teraz zycze powodzenia w przjsciach z lekarzami - obyscie trafili na odpowiednia i kompetentna osobe! :tak:

A u nas jak nie urok to sraczka :baffled:
Skonczyla brac antybiotyk dostala kataru i kaszlu :baffled: Wczoraj bylysmy u pediatry i znowu ma leki nastepne - tym razem Clemastinum syrop i Euphorbium krople, do tego Tantum Verde na dziasla, Cebion 10 kropli i Nurofen w razie zlego samopoczucia na noc :baffled:
A dzisiaj rano Sarka obudzila sie z calym cialem, lacznie ze stopami i raczkami w malych czerwonych plamkach - nie wiem co to moze byc i od czego. Na alergie pokarmowa mi to nie wyglada, chociaz moge sie mylic, nie czuc tego pod palcami, moze troszeczke...Jak do jutra jej nie zejdzie to znowu idziemy do przychodni...:baffled: Mam nadzieje tylko, ze do swiat bedzie juz mala w formie, bo inaczej chyba padne gotujac i majac mala przyczepiona do mojej nogi :-p

reklama
Dziewczyny, a jak wyglada wysypka po tzw. trzydniowce? Wiem, ze wysypka wyszla 7 dni po goraczce, ale jest to mozliwe?? :confused:

Do góry