reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

U lekarza - choroby, szczepienia itd. - wszystko o zdrowiu naszych maluszkow

reklama
Dużo gorącego słoneczka dla Saruni oby szybciutko wróciła do zdrówka !!!!!

A ja juz sie na temat lekarzy (przede wszystkim tych rodzinnych) nie chcę sie wypowiadać bo to szkoda trzaskania w klawaiture:dry:

Dzieki dziewczyny :tak:

Jak juz Mada napisala Sara miala zapalenie gardla z poczatkiem zapalenia prawego uszka. Do tego doszly 4 zeby rownoczesnie sie wyzynajace, wiec przez 3 dni byla w domu masakra. Dobrze, ze wezwalam pediatre na prywatna wizyte, bo do wtorku bez lekow mogloby byc ciezko :baffled:
Teraz jest juz ok. Dalej dostaje 2 razy na dobe antybiotyk plus nystatyne plus lakcid (na szczescie nie ma problemu z polykaniem). W poniedzialek idziemy do kontroli.

Ja sie juz nie odzywam :-( Mala ma rotawirusa :-( Rzyga jak wsciekla i biegunke ma taka, ze strzela na wszystkie strony. Juz sil mi brak - dlaczego moje dziecko musi sie tak cholernie ciagle meczyc?? Jedno chorobsko jej nie przejdzie, a drugie sie zaczyna. Mam dola.

Karoo, jeszcze raz - zdrowka dla Jagodzianki...Biedna, tak musi sie meczyc...:-:)-:)-(Z choroby w chorobe...Oby jak najszybciej jej to przeszlo, bo biegunka i wymioty moga niezle organizm spustoszyc...Kochana, duzo sily i wytrwalosci i oby w koncu chorobska zaczely Was omijac wielkim lukiem!

reklama
Witam wszystkie sierpniowe mamy i ich maluszki , jestem mama z sierpnia 2007-pozdrawiam wszystkie i przepraszam ze przeszkadzam,ja tylko na chwileczke:tak:
Silunia chce ci zlozycz najserdeczniejsze gratulacje !!!!!Mam nadzieje ze sie odezwiesz i wyslesz mi jeszcze raz swoj numer telefonu(????):confused:
Wyslalam wiadomosc na priv ale chyba jeszcze nie przeczytalas:sorry2:
Pozdrawiam cie serdecznie!!

Do góry