reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

U lekarza - choroby, szczepienia itd. - wszystko o zdrowiu naszych maluszkow

reklama
Dużo gorącego słoneczka dla Saruni oby szybciutko wróciła do zdrówka !!!!!

A ja juz sie na temat lekarzy (przede wszystkim tych rodzinnych) nie chcę sie wypowiadać bo to szkoda trzaskania w klawaiture:dry:

Dzieki dziewczyny :tak:

Jak juz Mada napisala Sara miala zapalenie gardla z poczatkiem zapalenia prawego uszka. Do tego doszly 4 zeby rownoczesnie sie wyzynajace, wiec przez 3 dni byla w domu masakra. Dobrze, ze wezwalam pediatre na prywatna wizyte, bo do wtorku bez lekow mogloby byc ciezko :baffled:
Teraz jest juz ok. Dalej dostaje 2 razy na dobe antybiotyk plus nystatyne plus lakcid (na szczescie nie ma problemu z polykaniem). W poniedzialek idziemy do kontroli.

Ja sie juz nie odzywam :-( Mala ma rotawirusa :-( Rzyga jak wsciekla i biegunke ma taka, ze strzela na wszystkie strony. Juz sil mi brak - dlaczego moje dziecko musi sie tak cholernie ciagle meczyc?? Jedno chorobsko jej nie przejdzie, a drugie sie zaczyna. Mam dola.

Karoo, jeszcze raz - zdrowka dla Jagodzianki...Biedna, tak musi sie meczyc...:-:)-:)-(Z choroby w chorobe...Oby jak najszybciej jej to przeszlo, bo biegunka i wymioty moga niezle organizm spustoszyc...Kochana, duzo sily i wytrwalosci i oby w koncu chorobska zaczely Was omijac wielkim lukiem!

reklama
Witam wszystkie sierpniowe mamy i ich maluszki , jestem mama z sierpnia 2007-pozdrawiam wszystkie i przepraszam ze przeszkadzam,ja tylko na chwileczke:tak:
Silunia chce ci zlozycz najserdeczniejsze gratulacje !!!!!Mam nadzieje ze sie odezwiesz i wyslesz mi jeszcze raz swoj numer telefonu(????):confused:
Wyslalam wiadomosc na priv ale chyba jeszcze nie przeczytalas:sorry2:
Pozdrawiam cie serdecznie!!

Do góry