reklama
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Leyna, ale ja myslalam, ze po tej grzybicy cipuszki to juz sie tego swinstwa pozbylismy, a tu wraca na calym ciele - zalamka. Dowiedzielismy sie, ze za masc robiona zaplacimy kolo stowy, wiec zajebiscie duzo, a wczesniej jeszcze zaplacilismy 40 zeta za masc, ktora nie byla na to... Ehh :-( Dopiero dzisiaj bedzie wieczorem :-(
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Boziu, Karoo, ale mi Was zal kochane! :---( Biedna Jagodzianka, biedna przy tym wszystkim Ty...Oj, mam nadzieje, ze jednak uda sie Wam jak najszybciej uporac z ta grzybica...Biedactwa...:---(Duzo zdroweczka dla Jagodki, a Tobie kochana sily i wytrwalosci zycze!
Ipanema_Girl
Yummy Mummy
Leyna, Karoo-kp - skad to cholerstwo sie wzielo u Waszych maluchow!! Poradzcie nam, na co uwazac, jak wygladaja pierwsze objawy? na co zwrocic szczegolna uwage? czego sie wystrzegac???
Zdrowka dla waszych dzieciaczkow.
Zdrowka dla waszych dzieciaczkow.
Leyna, Karoo-kp - skad to cholerstwo sie wzielo u Waszych maluchow!! Poradzcie nam, na co uwazac, jak wygladaja pierwsze objawy? na co zwrocic szczegolna uwage? czego sie wystrzegac???
Ipanema u nas infekcja bakteryjno-drożdżakowa to najpewniej skutek masaży wirowych, które Piotruś miał na stópki. pewnie ktoś przyszedł do wanny z grzybicą a Piotruś miał bardziej osłabioną skórę w miejscu pieluszki i załapał to świństwo :-(
pierwsze objawy wyglądały jak wysypka. jeśli nie schodzi przez dłuższy czas, tydzień-dwa to najprawdopodobniej wdało się w to zakażenie.
ale... dermatolog mówi, że Potruś ma bardzo wrażliwą skórę i podatną na te paskudztwa. być może inny organizm by tak nie zareagował.
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Mada, jedno i drugie - dzieci z atopowym zapaleniem skory maja znacznie wieksze prawdopodobienstwo zalapania grzybka i bakterii niz dzieci ze zdrowa skora.
Ale ogolenie to stosujemy masc juz 5 dni i niewielkie bo niewielkie, ale postepy widac.
Ale ogolenie to stosujemy masc juz 5 dni i niewielkie bo niewielkie, ale postepy widac.
reklama
Podziel się: