reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

U lekarza - choroby, szczepienia itd. - wszystko o zdrowiu naszych maluszkow

reklama
Szantunia szlaleńcu maleńki wykończysz mamusię!!! Ja wiem że lubisz biegać ale chyba obijanie się o łóżka nie należy do przyjemności....:tak::tak::tak:

Oliwier i Michalinka wracajcie szybciutko do zdrowia !!!

U nas przez ostatni tydzień przy wychodzących ząbkach wysoka gorączka. Wiki strasznie marudzi i nas gryzie bo ją dziąsełka swędzą. Do tego zapalenie ucha:-( , brak apetytu i niestety rozwolnionko. Lekarz powiedział, ze taki stan może potrwać nawet parę tygodni. Oj biedne te nasze maluszki, biedne, tak muszą cierpieć:no:.

No maluchy, zdrowiec szybciutko!! Nie denerwowac rodzicow!!

Kaja, zapalenie ucha przy zabkowaniu?? :szok: Pierwsze slysze i wspolczuje goraco - wiem co to znaczy maluch z zapaleniem uszka :-(

Oj Kaju, wspolczuje tych problemow z Wiki przez zabkowanie! Oby szybko jej przeszlo, bo lekarz chyba Was nie pocieszyl tymi kilkoma tygodniami :baffled:

Karoo, i jak dupka Jagodki? Jest jakas poprawa?

U nas krostek prawie juz nie ma. Pomogl Tormentiol rano i wieczorem. Jeszcze dzisiaj do spania jej posmaruje i jutro nie bedzie sladu :tak::-)
Katar juz tez prawie minal.

Dziewczyny mojej małej zaczeły rozdwajać sie paznokcie u rączek. Nasza pediatra powiedziała ze to brak wapna ale nie ma co małej podawać syropu bo to i tak sie nie przyswaja na tyle aby mieć wpływ na paznokcie. Moze wy macie jakiś pomysł.:-:)baffled:

Oj Kaju, wspolczuje tych problemow z Wiki przez zabkowanie! Oby szybko jej przeszlo, bo lekarz chyba Was nie pocieszyl tymi kilkoma tygodniami :baffled:

Karoo, i jak dupka Jagodki? Jest jakas poprawa?

U nas krostek prawie juz nie ma. Pomogl Tormentiol rano i wieczorem. Jeszcze dzisiaj do spania jej posmaruje i jutro nie bedzie sladu :tak::-)
Katar juz tez prawie minal.
Sandra, dobrze, ze Sarka juz lepiej. Co do dupki to jakos jest bledsza, ale na jedna noc posmarowalam jej oliwka i niczym wiecej i wtedy zbladlo, ale chyba i tak ide jutro do dermatologa. Wlasnie, dobrze, ze sobie przypomnialam, zaraz tam zadzwonie.

reklama
Wszystkim dzieciaczkom duzo zdrowka, zdrowiec szybko bo sie rodzice zamartwiaja.

Karoo ja wiem ze idziesz do lekarza, ale u nas przy takim ostrym odparzeniu bardzo pomogla maka ziemiaczna. Podziala najszybciej i wydaje mi sie najskuteczniej. Daj znac co lekarz powie.

Do góry