reklama
Oliwier przechodził już trzydniówkę i wtedy temperatura jest conajmniej 38 stopni, tak przynajmniej twierdził lekarz, który wtedy badał małego, ponoć przy ząbkach jest temperatura do 38 stopni, więc Pati sądzę, że to ząbki
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Pati, i jak Michalinka? Polepszylo sie jej?
A Sara jak juz pisalalm chora...Tzn. ma straszny katar, goraczki na szczescie brak, podobnie jak apetytu Kupy od 2 dni nie robila, ale jak nie je to nie ma czym
Jakie sa najlepsze kropelki do nosa? Nasivin Soft? Musze kupic jakies, zeby chociaz troche jej ulzyc.
No i jeszcze drugi problem. Kilka dni temu zrobily jej sie na cipuszce takie mam kroskti (jest ich moze z 5) i nie chca zejsc. Poza tym skora jest rozowiutka, nie jest odparzona, tylko te krostki :sick:I tak jakby zaczynaly pekac...Nie wiem co to moze byc. Czym to potraktowac?
A Sara jak juz pisalalm chora...Tzn. ma straszny katar, goraczki na szczescie brak, podobnie jak apetytu Kupy od 2 dni nie robila, ale jak nie je to nie ma czym
Jakie sa najlepsze kropelki do nosa? Nasivin Soft? Musze kupic jakies, zeby chociaz troche jej ulzyc.
No i jeszcze drugi problem. Kilka dni temu zrobily jej sie na cipuszce takie mam kroskti (jest ich moze z 5) i nie chca zejsc. Poza tym skora jest rozowiutka, nie jest odparzona, tylko te krostki :sick:I tak jakby zaczynaly pekac...Nie wiem co to moze byc. Czym to potraktowac?
sandra1982
Nie kojarze, ale z 3-4 dni temu jej wyskoczyly chyba. Moze pasta cynkowa? Zeby wysuszyc? Jak jej nie zejda do konca tygodnia to ide do lekarza.a od kiedy sarka je ma??
Ja stosowałam krople Euphorbium. Bardzo dobry na katar jest syrop Clemastinum (ale on jest na receptę).Jakie sa najlepsze kropelki do nosa? Nasivin Soft? Musze kupic jakies, zeby chociaz troche jej ulzyc.
No i jeszcze drugi problem. Kilka dni temu zrobily jej sie na cipuszce takie mam kroskti (jest ich moze z 5) i nie chca zejsc.
A krosteczki spróbuj potraktować alantanem, albo tormentiolem
sandra1982
Clemastinum mam w domu, bo Sara brala go kiedys na uczulenie. Tylko nie wiem czy na wlasna reke moge jej go podac skoro dostaje teraz na alergie Ketotifen Wole chyba nie ryzykowac.
A te krople Euphorbium sa bez recepty?
Co do tych krostek to Alantan caly czas stosuje i nie pomaga na nie, a Tormentiol tez na recepte, wiec nie chce mi sie zasuwac do osrodka Ale moze cos mi doradza w aptece.
Dzieki AgaMonika!
A te krople Euphorbium sa bez recepty?
Co do tych krostek to Alantan caly czas stosuje i nie pomaga na nie, a Tormentiol tez na recepte, wiec nie chce mi sie zasuwac do osrodka Ale moze cos mi doradza w aptece.
Dzieki AgaMonika!
Euphorbium są bez recepty i Tormentiol teżA te krople Euphorbium sa bez recepty?
sandra1982
U nas Tormentiol na recepte Tzn. nie powiem na 100%, ale jak kiedys bralam z apteki go to musialam doniesc recepte
reklama
sandra - ja nie polecam Nasivinu Soft... stosowałam ze 2-3 razy bez rezultatu... nasza pani dr powiedziała mi kiedyś, żeby do codziennej pielęgnacji noska kupic sobie sól morską ringosol - regularne stosowanie zmniejsza ryzyko powstania katarku, a i chroni śluzówki przed nadmiernym wysuszaniem....
Podziel się: