reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

U lekarza - choroby, szczepienia itd. - wszystko o zdrowiu naszych maluszkow

Pati z objawow to takj akby zeby, a patzrylas czy dziaselka opuchniete? Najwazniejsze ze Misia duzo pije. Zdrowka Misiu!

reklama
hej 37.5 jest teraz nie chce jesc za bardzo ale pije no dziasla opuchniete juz nie jest taka lejaca ale nie chce nawet raczkowac jak ja nie lubie jak jej cos jest taka bezradna jestem :((((podejrzewam zeby:tak:

Michalinko , szybkiego powrotu do formy życzymy:tak:

u nas cos kaszel i kichanie, dałam syrop, mam nadzieje że na kaszelku sie skonczy bo jutro wysyłam ja na wioche a tam juz jest chłodniej a do tego odwlekaneMMR w przyszłym tygodniu nas czeka:-p

Hej dzieki kochane jesrescie:)ale mała w nocy temperature miala i teraz tez 37.7 37.8 masakra nie ma kataru kupy dwie dzienne luzne smierdzace fujjjj:tak:
zeby co mowicie?teraz dałam panadolek herbatke i zasnela niech pospi troche odpocznie a ja zrobie obiad ze spokojem

nie podoba mi si eto jak jutro tak bedzie to dzwonie do lekarza boli ja brzuch pierdzi dwie luzne kupy placze nie chce za duzo jesc?:((((((((((((((((((((((((((((((

reklama
Pati, zawsze jak sie niepokoisz to idz do lekarza - lepiej byc matka nadgorliwa niekiedy niz cos waznego przegapic. Mysle, ze to zabki - niejeden taki dzien juz przezylam o jakim piszesz, ale dla Twojego spokoju przejdz sie do kogos!! Zdrowka dla Misi.

Do góry