reklama
redaktorka
MAMA BAMBOOCHA
zdrowka dla Misi
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Pati, zdroweczka dla Michalinki!
Michalinko , szybkiego powrotu do formy życzymy
u nas cos kaszel i kichanie, dałam syrop, mam nadzieje że na kaszelku sie skonczy bo jutro wysyłam ja na wioche a tam juz jest chłodniej a do tego odwlekaneMMR w przyszłym tygodniu nas czeka
u nas cos kaszel i kichanie, dałam syrop, mam nadzieje że na kaszelku sie skonczy bo jutro wysyłam ja na wioche a tam juz jest chłodniej a do tego odwlekaneMMR w przyszłym tygodniu nas czeka
pati80
MAMA SIERPIEN'06 MISI
Hej dzieki kochane jesrescieale mała w nocy temperature miala i teraz tez 37.7 37.8 masakra nie ma kataru kupy dwie dzienne luzne smierdzace fujjjj
zeby co mowicie?teraz dałam panadolek herbatke i zasnela niech pospi troche odpocznie a ja zrobie obiad ze spokojem
zeby co mowicie?teraz dałam panadolek herbatke i zasnela niech pospi troche odpocznie a ja zrobie obiad ze spokojem
reklama
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Pati, zawsze jak sie niepokoisz to idz do lekarza - lepiej byc matka nadgorliwa niekiedy niz cos waznego przegapic. Mysle, ze to zabki - niejeden taki dzien juz przezylam o jakim piszesz, ale dla Twojego spokoju przejdz sie do kogos!! Zdrowka dla Misi.
Podziel się: