reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

U lekarza - choroby, szczepienia itd. - wszystko o zdrowiu naszych maluszkow

w związku z tym,że jucia od paru dni nie chce jeść (pomimo,iże przeziębienie minęło) poszłam z nią pediatry i: prawdopodobna przyczyną są zęby trzonowe, które właśnie wychodzą. podobno u większości dzieci (przy wychodzących trzonach) występują problemy z jedzeniem... w każdym razie, dostałyśmy tez skierowanie na badanie moczu,żeby sprawdzić, czy nic innego za tym sie nie kryje..
aaa... i podobno witaminy wzmagają apetyt, wiec dostałyśmy vibovit bobas

reklama
Ewus, oby Julci apetycik jak najszybciej wrocil!
Nawet mnie nie strasz tymi trzonowymi, bo u nas problem byl przy jedynkach, a co dopiero przy trzonowych :szok: Wole narazie o tym nie myslec.

Julciu dobrych wynikow, i jesli to trzonowe, zeby Ci sie jak najlagodniej przebijaly. Ewa nie martw sie za mocno wszystko bedzie dobrze.

ewa dobrze, że to zęby a nie coś poważnego, tylko szkoda, że Jula tak się musi męczyć:-(
Alka zaszczepiona MMRII, chłop z nią był, zdrowiutka jak ryba:-) tylko ważona była na innej wadze niż zwykle i wychodzi na to że schudła:-p na wadze u mamy potwierdzanej zawsze w przychodni 11.6 kg a na wadze w przychodni10.6, trochę duża różnica, albo piguła się walnęła przy wpisywaniu, wzrostu dalej nie mierzą:confused:
ale zmierzyłam ją sama, wychodzi na to, że urosła przez wakacje 5cm i ma teraz 80cm, to by się zgadzało z ciuchami, we wszystkich koszulkach brzuch na wierzchu:-p

A moj Piotrek chory. Chyba zarazil sie u lekarza. Jak bylismy w poniedzialek na szczepieniu w poczekalni siedzial tez facet z chorym dzieckiem. Chlopiec caly czas kaszlal. No i teraz moj Pitulek tez kaszle. Do tego kilometrami ciagnie mu sie jakas wydzielina z noska. Nie goraczkuje, ale jest bardzo marudny. Szkoda mi go, bo nie moze oddychac i meczy sie, szczegolnie w nocy. W zasadzie to pierwszy raz jest chory (raz dostal goraczki, ale na drugi dzien mu przeszla i raz mial lekki katar).

Dziewczyny, kiedy bezie widac efekty kapieli w Balneum?

reklama
Ollesia - zdrowka dla Piotrusia, daj calcium i cebionu nawet trzy razy po 10 kropelek :-) na pewno niedlugo przejdzie.
Co do balneum to nie mam pojecia...

Do góry